Karabük’te Uğur Işılak Rüzgârı: 3 Nisan Coşkusu Binlerce Kişiyi Bir Araya Getirdi
Eklenme Tarihi: 03.04.2025 720 Görüntülenme

Karabük’te Uğur Işılak Rüzgârı: 3 Nisan Coşkusu Binlerce Kişiyi Bir Araya Getirdi

Karabük Demir Çelik Fabrikaları ile Karabük’ün kuruluşunun 88’inci yıl dönümü dolayısıyla, "3 Gün 3 Gece 3 Nisan" sloganıyla düzenlenen kutlama programının ilk gününde sahne alan Uğur Işılak konseriyle coşku zirveye çıktı. Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’ni dolduran binlerce vatandaş, hem duygusal hem de coşkulu anlar yaşadı.

Saat 20.00’de başlayan konserde sahneye çıkan sanatçı, milli ve manevi duyguları yansıtan eserleriyle büyük beğeni topladı. Alanı dolduran kalabalık, şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir akşama tanıklık etti. Işılak, sahne performansı ve repertuvarıyla Karabük’te adeta müzikle bütünleşen bir atmosfer oluşturdu.

Konsere Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ile birlikte binlerce vatandaş katıldı. Şehir protokolü ve halkın yoğun katılımı, kutlamaların toplumsal birlik ruhunu da yansıttı.

KARABÜK SADECE BİR ŞEHİR DEĞİL, EMEKLE YOĞRULMUŞ BİR DESTANDIR

Konser öncesinde konuşan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, günün anlam ve önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: "Karabük, yalnızca sanayinin değil; emeğin, alın terinin, üretimin başkentidir. 3 Nisan, bu şehirde emekle yazılmış bir kimliğin tarihidir. Bugün burada 88 yıllık bu büyük gururu birlikte yaşıyor, aynı heyecanla geleceğe yürüyoruz."

Göreve gelişinin yıl dönümünü de aynı tarihte kutlayan Başkan Çetinkaya; "Şehri imar ederken gönülleri ihya etmeyi unutmadık. Hem hizmette hem kültürde Karabük’ü daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz" dedi.

Sanatçı Uğur Işılak ise konserin sonunda yaptığı konuşmada Karabük’te gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek; "Böylesine anlamlı bir günde sizlerle olmak büyük bir onur" sözleriyle seyircilere teşekkür etti.

KUTLAMALAR 4 VE 5 NİSAN’DA DA DEVAM EDECEK

Karabük’te 3 gün boyunca sürecek kutlama programı, 4 ve 5 Nisan tarihlerinde de konserler, sergiler, sahne gösterileri ve kültürel etkinliklerle devam edecek. Festival boyunca kentin dört bir yanında Karabük’ün tarihine, kültürüne ve birlik ruhuna vurgu yapan etkinliklerle şehir adeta açık hava sahnesine dönüşecek.

 


Karabük’te Uğur Işılak Rüzgârı: 3 Nisan Coşkusu Binlerce Kişiyi Bir Araya Getirdi

Karabük Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

Karabük Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

19.03.2026 29 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarla hazırlıklarını tamamladı. Kent genelinde temizlikten denetime kadar birçok alanda gerekli düzenlemeler gerçekleştirildi.

Karabük Belediyesi’nden Bayram Arifesinde Mevlit Programı

Karabük Belediyesi’nden Bayram Arifesinde Mevlit Programı

19.03.2026 32 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde 5000 Evler Mezarlığı’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlit programı düzenledi.

Karabük’te Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz

Karabük’te Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz

19.03.2026 31 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla şehir içi toplu taşıma araçlarını ücretsiz hale getirdi. Belediye bünyesinde hizmet veren otobüsler, bayram boyunca üç gün süreyle ücretsiz olarak kullanılabilecek.