Karabük’te Ramazan Coşkusu Belen Mahallesi’nde Devam Etti
Eklenme Tarihi: 16.03.2025 697 Görüntülenme

Karabük’te Ramazan Coşkusu Belen Mahallesi’nde Devam Etti

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu mahallelere taşımaya devam ediyor. 15 Mart Cumartesi günü şehir merkezinde 7 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen büyük iftar programının ardından, 16 Mart Pazar günü Ramazan etkinlikleri Belen Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, canlı sahne performansları, müzik dinletileri ve eğlenceli yarışmalar ile mahalle sakinleri keyifli bir akşam yaşadı. Özellikle çocukların Hacivat ve Karagöz’ün performansına büyük ilgi gösterdiği programda, Karabük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunularak Ramazan’ın manevi atmosferi paylaşıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının sadece bir oruç ayı değil, aynı zamanda paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yaparak; "Önce iftar soframızda binlerce hemşehrimizle bir araya geldik, ardından bu güzel akşamı mahallemize taşıdık. Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ederken, "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği 17 Mart Pazartesi saat 19.30’da Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Sosyal Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarla buluşulacak.

 

Karabük’ün Güzelliğine Güzellik Katıyoruz

Karabük’ün Güzelliğine Güzellik Katıyoruz

05.05.2026 41 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Her karışı emek, her köşesi yeşil. Ekiplerimizle sahadayız. Karabük’ün güzelliğine güzellik katıyoruz" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Burak Demiralp’e Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Burak Demiralp’e Ziyaret

05.05.2026 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İl başkanımız ve vekillerimizle birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Burak Demiralp’i ziyaret ettik. Görüşmemizde Karabük’ümüzün ihtiyaçlarını, hemşehirlerimizin taleplerini ve önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerimizi ele aldık. Nazik misafirperverlikleri ve ilgi alakaları için Sayın Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük’ümüze Yeni Bulvar Hayırlı Olsun

Karabük’ümüze Yeni Bulvar Hayırlı Olsun

04.05.2026 93 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehrin ulaşım ağını güçlendirecek ve estetik görünümüne değer katacak olan 100. Yıl 1010. Cadde Bulvar Projesini kamuoyuna duyurdu. Karabük’ün yarınlarına imza atacak proje, hem modern altyapısı hem de çevreci yaklaşımıyla dikkat çekiyor.