Karabük’te Ramazan Coşkusu Belen Mahallesi’nde Devam Etti
Eklenme Tarihi: 16.03.2025 754 Görüntülenme

Karabük’te Ramazan Coşkusu Belen Mahallesi’nde Devam Etti

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu mahallelere taşımaya devam ediyor. 15 Mart Cumartesi günü şehir merkezinde 7 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen büyük iftar programının ardından, 16 Mart Pazar günü Ramazan etkinlikleri Belen Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, canlı sahne performansları, müzik dinletileri ve eğlenceli yarışmalar ile mahalle sakinleri keyifli bir akşam yaşadı. Özellikle çocukların Hacivat ve Karagöz’ün performansına büyük ilgi gösterdiği programda, Karabük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunularak Ramazan’ın manevi atmosferi paylaşıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının sadece bir oruç ayı değil, aynı zamanda paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yaparak; "Önce iftar soframızda binlerce hemşehrimizle bir araya geldik, ardından bu güzel akşamı mahallemize taşıdık. Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ederken, "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği 17 Mart Pazartesi saat 19.30’da Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Sosyal Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarla buluşulacak.

 

Karabük’ümüzün Her Köşesine Hizmet Götürmek İçin Sahadayız

Karabük’ümüzün Her Köşesine Hizmet Götürmek İçin Sahadayız

11.07.2026 37 Görüntülenme

Şirinevler Mahallemizde asfalt serim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz, hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli yollara kavuşması için arı gibi çalışıyor. Daha güzel bir Karabük için canla başla...

Çocuklar İçin Yaz Şenliği Etkinliği Başladı

Çocuklar İçin Yaz Şenliği Etkinliği Başladı

11.07.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yaz şenliğimizin ilk gününü çocuklarımızın muhteşem enerjisiyle geride bıraktık! Karabük Millet Bahçesi ve Kent Meydanı'ndaki bu güzel coşku, Cumartesi ve Pazar günleri de saat 18.00'de aynen devam edecek. Tüm ailelerimizi şenlik alanımıza bekliyorum" dedi.

Fatih Mahallesi TOKİ Tema Parkı Çok Yakında Hizmetinizde

Fatih Mahallesi TOKİ Tema Parkı Çok Yakında Hizmetinizde

11.07.2026 41 Görüntülenme

Çocuklarımızın neşesi, ailelerimizin huzuru için çalışmaya devam ediyoruz. Fatih Mahallesi TOKİ Tema Parkı’nda sona yaklaşıyoruz. Karabük’ümüze nefes aldıracak bu güzel yaşam alanını çok yakında hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Mutlu hafta sonları.