Karabük’te Ramazan Coşkusu Belen Mahallesi’nde Devam Etti
Eklenme Tarihi: 16.03.2025 724 Görüntülenme

Karabük’te Ramazan Coşkusu Belen Mahallesi’nde Devam Etti

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu mahallelere taşımaya devam ediyor. 15 Mart Cumartesi günü şehir merkezinde 7 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen büyük iftar programının ardından, 16 Mart Pazar günü Ramazan etkinlikleri Belen Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, canlı sahne performansları, müzik dinletileri ve eğlenceli yarışmalar ile mahalle sakinleri keyifli bir akşam yaşadı. Özellikle çocukların Hacivat ve Karagöz’ün performansına büyük ilgi gösterdiği programda, Karabük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunularak Ramazan’ın manevi atmosferi paylaşıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının sadece bir oruç ayı değil, aynı zamanda paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yaparak; "Önce iftar soframızda binlerce hemşehrimizle bir araya geldik, ardından bu güzel akşamı mahallemize taşıdık. Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ederken, "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği 17 Mart Pazartesi saat 19.30’da Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Sosyal Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarla buluşulacak.

 

Bayramın Neşesi, Çarşılarımızın Bereketiyle Güzel

Bayramın Neşesi, Çarşılarımızın Bereketiyle Güzel

24.05.2026 51 Görüntülenme

Bu bayramda da alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapalım.

Belen Mahallesi TOKİ KAMER 4-6 Yaş Kreşimizin Yılsonu Etkinliği Düzenlendi

Belen Mahallesi TOKİ KAMER 4-6 Yaş Kreşimizin Yılsonu Etkinliği Düzenlendi

23.05.2026 37 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Belen TOKİ KAMER 4-6 Yaş Kreşimizin yılsonu etkinliğinde sergiledikleri performansla göğsümüzü kabartan pırıl pırıl yavrularımızı yürekten kutluyorum. Milli ve manevi değerlerimizle yetişen geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve onlara emek veren kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, miniklerimizin gözlerinden öpüyorum. Bahtınız açık olsun" dedi.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

23.05.2026 46 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Önceki Dönem Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un kıymetli kayınpederi Kemalettin Şahin amcamızın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Bugün ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlayacağımız Kemalettin Şahin amcamıza Allah’tan rahmet; Bakanımız başta olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına yürekten başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Başımız sağ olsun" dedi.