Karabük’te Ramazan Coşkusu Belen Mahallesi’nde Devam Etti
Eklenme Tarihi: 16.03.2025 393 Görüntülenme

Karabük’te Ramazan Coşkusu Belen Mahallesi’nde Devam Etti

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu mahallelere taşımaya devam ediyor. 15 Mart Cumartesi günü şehir merkezinde 7 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen büyük iftar programının ardından, 16 Mart Pazar günü Ramazan etkinlikleri Belen Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, canlı sahne performansları, müzik dinletileri ve eğlenceli yarışmalar ile mahalle sakinleri keyifli bir akşam yaşadı. Özellikle çocukların Hacivat ve Karagöz’ün performansına büyük ilgi gösterdiği programda, Karabük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunularak Ramazan’ın manevi atmosferi paylaşıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının sadece bir oruç ayı değil, aynı zamanda paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yaparak; "Önce iftar soframızda binlerce hemşehrimizle bir araya geldik, ardından bu güzel akşamı mahallemize taşıdık. Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ederken, "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği 17 Mart Pazartesi saat 19.30’da Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Sosyal Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarla buluşulacak.

 

Başkan Çetinkaya Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Programına Katıldı

21.11.2025 69 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yenice’mizin kadim kültürünü, kardeşliğini ve dayanışma ruhunu yaşatan bu güzel programda hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetleri, içten karşılamaları ve güçlü birliktelikleri için tüm Yenice halkına teşekkür ediyorum. Bu şehir; birliğiyle, sevgisiyle ve gönül bağlarıyla güzel. Her zaman olduğu gibi Karabük için, Yenice için birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Esentepe’de Hemşehrilerimizle Buluşup Talepleri Yerinde Dinledik"

21.11.2025 62 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Esentepe’de hemşehrilerimizle buluşup talepleri yerinde dinledik. Her bir görüş, mahallemizi daha yaşanabilir kılmak için attığımız adımlara ışık tutuyor. Hep birlikte daha güzel bir Karabük inşa ediyoruz" dedi.

Yaptığımız ve Yapacağımız Her Şey Karabük İçin

Yaptığımız ve Yapacağımız Her Şey Karabük İçin

21.11.2025 71 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabüklüler olarak hak ettiğimiz bir şehir yaşantısı için bizler gece gündüz çalışıyoruz. Kısa sürede çok işler yaptık, inşallah durmadan yorulmadan iş yapmaya devam edeceğiz. Kavga yok, birlik var. Konfor yok, çalışmak var. Tüm mahalleler için program ve projelerimiz hazır sırayla hepsini hayata geçireceğiz. Tüm Karabüklü hemşehrilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Dualarınızı bekliyoruz. Hayırlı cumalar" dedi.