Soğuksu Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu
Eklenme Tarihi: 14.03.2025 491 Görüntülenme

Soğuksu Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu

Karabük Belediyesi’nin "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği, bu kez Soğuksu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın katılımıyla gerçekleşen programda, mahalle sakinleri Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşadı.

Etkinlikte yaptığı konuşmada Başkan Çetinkaya; "Ramazan sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda paylaşmak, dayanışmak ve bir arada olmaktır. Bu tür etkinliklerle mahallelerimizde Ramazan’ın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak bizler için çok değerli" dedi.

Gecede Hacivat-Karagöz gösterileri, müzik dinletileri ve çeşitli etkinliklerle çocuklardan yetişkinlere herkes keyifli vakit geçirdi. Mahalle sakinleri, bu tür programların Ramazan ayına farklı bir renk kattığını belirterek organizasyonun devam etmesini diledi.

Ramazan Tiyatrosu etkinliği, 15 Mart Cumartesi akşamı saat 19.30’da Kemal Güneş Caddesi (Hürriyet) ve Fevzi Fırat Caddesinde (İstasyon) verilecek iftar sonrası vatandaşlarla buluşacak.

Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

11.01.2026 35 Görüntülenme

Şehirlerarası Otobüs Terminalimizi modern, konforlu ve şehrimize yakışır bir yapıya kavuşturuyoruz.

Başkan Çetinkaya

Başkan Çetinkaya "Karabük" Temalı Fotoğraf Sergisinin Açılışına Katıldı

10.01.2026 41 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde Bölgenin Sesi Gazetesi İnternet Haber Sitesi Yazı İşleri Müdürü Esra Oğuzkağan Özkan tarafından hazırlanan, "Karabük" temalı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

Başkan Çetinkaya’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

10.01.2026 51 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, yerel ve ulusal basın mensuplarının gününü kutladı.