Soğuksu Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu
Eklenme Tarihi: 14.03.2025 624 Görüntülenme

Soğuksu Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu

Karabük Belediyesi’nin "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği, bu kez Soğuksu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın katılımıyla gerçekleşen programda, mahalle sakinleri Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşadı.

Etkinlikte yaptığı konuşmada Başkan Çetinkaya; "Ramazan sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda paylaşmak, dayanışmak ve bir arada olmaktır. Bu tür etkinliklerle mahallelerimizde Ramazan’ın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak bizler için çok değerli" dedi.

Gecede Hacivat-Karagöz gösterileri, müzik dinletileri ve çeşitli etkinliklerle çocuklardan yetişkinlere herkes keyifli vakit geçirdi. Mahalle sakinleri, bu tür programların Ramazan ayına farklı bir renk kattığını belirterek organizasyonun devam etmesini diledi.

Ramazan Tiyatrosu etkinliği, 15 Mart Cumartesi akşamı saat 19.30’da Kemal Güneş Caddesi (Hürriyet) ve Fevzi Fırat Caddesinde (İstasyon) verilecek iftar sonrası vatandaşlarla buluşacak.

Efsane Geri Dönüyor

Efsane Geri Dönüyor

18.04.2026 44 Görüntülenme

Hepimizin hatırasında yeri olan Yenişehir Sinemamızı canlandırıyoruz. Çok yakında gösterime giren tüm filmleri Yenişehir Kapalı Sinemasında hep birlikte ailece izleyeceğiz. Karabük’ün geçmişine ve kültürel değerlerine sahip çıkmaya devam ediyoruz.

Çelebi’den Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Çelebi’den Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

18.04.2026 34 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Erzurum Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi ve Belediye Meclis Üyelerini ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.