Ramazan Tiyatrosu Kurtuluş Mahallesi’nde Büyük İlgi Gördü
Eklenme Tarihi: 14.03.2025 881 Görüntülenme

Ramazan Tiyatrosu Kurtuluş Mahallesi’nde Büyük İlgi Gördü

Karabük Belediyesi’nin Ramazan ayına özel düzenlediği "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği, Kurtuluş Mahallesi’nde coşkuyla gerçekleştirildi. Canlı sahne performansları, Hacivat ve Karagöz gösterisi, eğlenceli yarışmalar ve müzik dinletileriyle mahalle sakinleri keyifli bir akşam yaşadı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, özellikle çocuklar sahne gösterilerine büyük ilgi gösterirken, Karabük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunuldu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ramazan boyunca sürecek etkinliklerin vatandaşları bir araya getirdiğini belirterek, tüm Karabüklüleri programlara katılmaya davet etti.

Ramazan Tiyatrosu etkinliği, bu akşam saat 19.30’da Soğuksu TOKİ’de vatandaşlarla buluşacak.

 

Karabük’te 7.8. Karabüklüler Günü Coşkusu: Hakan Peker ve Sefo Konserlerine Rekor Katılım

Karabük’te 7.8. Karabüklüler Günü Coşkusu: Hakan Peker ve Sefo Konserlerine Rekor Katılım

08.08.2026 47 Görüntülenme

Şehrin il plaka kodu 78’den esinlenilerek ilk kez 2025 yılında kutlanmaya başlanan "7 Ağustos (7.8.) Karabüklüler Günü", bu yıl ilk kez düzenlenen dev konser organizasyonlarıyla unutulmaz bir şölene dönüştü. Karabük Millet Bahçesi’ni dolduran on binlerce vatandaşın coşkusuna ortak olan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "78 ruhunu ve hemşehrilik bilincini bu özel organizasyonlarla geleceğe taşıyoruz" dedi.

Çok Güzelsin Karabük

Çok Güzelsin Karabük

07.08.2026 32 Görüntülenme

Çok güzelsin Karabük. Birazdan Hakan Peker sahnede olacak.

Dev Coşkuya Çok Az Kaldı

Dev Coşkuya Çok Az Kaldı

07.08.2026 33 Görüntülenme

Tüm hemşehrilerimizi Karabük Millet Bahçesi’nde saat 20:30’da Hakan Peker ve saat 22:30’da başlayacak olan Sefo konserine bekliyoruz.