Ramazan Tiyatrosu Kurtuluş Mahallesi’nde Büyük İlgi Gördü
Eklenme Tarihi: 14.03.2025 781 Görüntülenme

Ramazan Tiyatrosu Kurtuluş Mahallesi’nde Büyük İlgi Gördü

Karabük Belediyesi’nin Ramazan ayına özel düzenlediği "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği, Kurtuluş Mahallesi’nde coşkuyla gerçekleştirildi. Canlı sahne performansları, Hacivat ve Karagöz gösterisi, eğlenceli yarışmalar ve müzik dinletileriyle mahalle sakinleri keyifli bir akşam yaşadı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, özellikle çocuklar sahne gösterilerine büyük ilgi gösterirken, Karabük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunuldu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ramazan boyunca sürecek etkinliklerin vatandaşları bir araya getirdiğini belirterek, tüm Karabüklüleri programlara katılmaya davet etti.

Ramazan Tiyatrosu etkinliği, bu akşam saat 19.30’da Soğuksu TOKİ’de vatandaşlarla buluşacak.

 

Başkan Çetinkaya, Aydınlıkevler Mahallesinde Düzenlenen Kurban Bayramı Buluşmasına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Aydınlıkevler Mahallesinde Düzenlenen Kurban Bayramı Buluşmasına Katıldı

29.05.2026 13 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Aydınlıkevler Mahallemizde düzenlenen Kurban Bayramı buluşmasında komşularımızla bir araya gelerek bayramlaştık. Muhabbetin, paylaşmanın ve kardeşliğin ön plana çıktığı programda bayram sevincini hep birlikte yaşadık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Kurban Bayramımız mübarek olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya, Kastamonulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayramlaşma Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Kastamonulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayramlaşma Programına Katıldı

29.05.2026 13 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Gönüllerimizi birleştiren, bağlarımızı güçlendiren bu güzel buluşmada bizleri samimiyetle ağırlayan tüm dernek yönetimine ve hemşehrilerimize teşekkür ederim. Birlikteliğimiz daim, bayramımız mübarek olsun" dedi.

İstanbul’un Fethi Kutlu Olsun

İstanbul’un Fethi Kutlu Olsun

29.05.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Çağ kapatıp çağ açan bir zaferin yıl dönümündeyiz. 573 yıl önce, inançla kuşatılan surlar; azimle, imanla, ilimle aşıldı. Fatih Sultan Mehmed Han’ın önderliğinde İstanbul’un fethiyle sadece bir şehir değil, bir medeniyet inşa edildi. Bu kutlu zaferin yıl dönümünde; Fetih ruhunu yüreklerinde taşıyan ecdadımızı rahmetle, minnetle yâd ediyoruz. İstanbul’un fethi kutlu olsun" dedi.