Karabük’te İftar Sofraları Kardeşliği Büyütecek
Eklenme Tarihi: 12.03.2025 1385 Görüntülenme

Karabük’te İftar Sofraları Kardeşliği Büyütecek

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla şehrin iki farklı noktasında iftar programı düzenliyor. 15 Mart 2025 Cumartesi günü gerçekleşecek organizasyonla, vatandaşlar aynı sofrada bir araya gelerek oruçlarını açacak.

İFTAR SOFRALARI İKİ NOKTADA KURULACAK

Karabük Belediyesi’nin organize ettiği iftar programı, şehrin merkezi noktalarından Kemal Güneş Caddesi (Hürriyet) ve Fevzi Fırat Caddesi (İstasyon) üzerinde gerçekleştirilecek. Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde hazırlanan iftar sofraları, vatandaşları bir araya getirerek dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirecek.

BAŞKAN ÇETİNKAYA: "RAMAZAN’IN BEREKETİNİ HEP BİRLİKTE PAYLAŞACAĞIZ"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ramazan’ın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak, tüm vatandaşları iftar sofralarında buluşmaya davet etti. Başkan Çetinkaya açıklamasında şunları söyledi: "Ramazan ayı, manevi değerlerimizi en güçlü şekilde hissettiğimiz, paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminin arttığı mübarek bir dönemdir. Karabük Belediyesi olarak, hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşmak, gönüllerimizi birleştirmek ve Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamak için bu iftar programlarını düzenliyoruz. Şehrimizin farklı noktalarında kuracağımız sofralar, sadece bir buluşma değil, kardeşliğimizi pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren önemli bir vesile olacak. Karabük’ün her köşesinde Ramazan ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel sofralarımıza bekliyor, Ramazan ayının Karabük’e, ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

Aykut ve Değerli Muhtarlarımızdan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Aykut ve Değerli Muhtarlarımızdan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

02.10.2026 5 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Tüm Muhtarlar Sen Genel Başkanı Sayın Selami Aykut ve değerli muhtarlarımızı Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için Sayın Aykut’a ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

Bizim İşimiz Hizmet, Bizim Sevdamız Karabük

Bizim İşimiz Hizmet, Bizim Sevdamız Karabük

02.10.2026 14 Görüntülenme

Her adımımızda hizmet, her eserimizde Karabük sevdamız var. Milletimizden aldığımız güçle şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bizim işimiz hizmet, bizim sevdamız Karabük.

Ay Yıldızlılar İçin Yine Tek Yürek!

Ay Yıldızlılar İçin Yine Tek Yürek!

02.10.2026 26 Görüntülenme

A Millî Takımımızın Belçika karşısındaki UEFA Uluslar Ligi mücadelesini Yenişehir Yazlık Sinema’da hep birlikte izliyoruz.