Karabük’te Toplu Taşımada Troy Kart Dönemi Başladı
Eklenme Tarihi: 13.02.2025 1906 Görüntülenme

Karabük’te Toplu Taşımada Troy Kart Dönemi Başladı

Karabük Belediyesi, toplu taşıma araçlarında ödeme seçeneklerini genişleterek Türkiye’nin yerli ve milli ödeme sistemi Troy kart ile ödeme imkânını vatandaşların hizmetine sundu. Artık Karabük’teki Belediye otobüslerinde Troy kart kullanılabilecek.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yeni uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Şehrimizin ulaşım sistemini daha modern ve pratik hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’nin yerli ve milli ödeme sistemi olan Troy kartı, Belediye otobüslerinde geçerli hale getirerek vatandaşlarımıza alternatif bir ödeme kolaylığı sunduk. Hem dijitalleşmeye ayak uyduruyor hem de milli sistemlerimizi destekleyerek güçlü bir Türkiye için katkıda bulunuyoruz."

Karabük Belediyesi ve Ulaşım A.Ş. tarafından başlatılan bu uygulama ile vatandaşlar, Belediye otobüslerinde Troy kartlarını kullanarak ulaşım ücretlerini ödeyebilecek.

2026 FIVB Milletler Ligi’nde Finaldeyiz!

2026 FIVB Milletler Ligi’nde Finaldeyiz!

25.07.2026 24 Görüntülenme

Filenin Sultanları’nın Brezilya ile oynayacağı final mücadelesini Yenişehir Yazlık Sinema’da hep birlikte izliyoruz.

Karabük’ün Kanayan Yarası Çözüme Kavuştu: Yenilenen Otogar Hizmete Açıldı

Karabük’ün Kanayan Yarası Çözüme Kavuştu: Yenilenen Otogar Hizmete Açıldı

25.07.2026 23 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından kentin ulaşım altyapısını modernize etmek amacıyla başlatılan kapsamlı yenileme çalışmaları tamamlandı. Yıllardır kentin adeta kanayan yarası haline gelen, kışın soğuktan durulmayan, yazın ise sıcaktan girilmeyen Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali, tepeden tırnağa yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

25.07.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Evlatlarımızın kahkahaları ve bitmeyen enerjisi bu akşam da Kent Meydanı ve Millet Bahçesi’ne neşe kattı! Yaz boyunca sürecek bu güzel coşkuyu paylaşmak için tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi bekliyorum" dedi.