Karabük’te Toplu Taşımada Troy Kart Dönemi Başladı
Eklenme Tarihi: 13.02.2025 1659 Görüntülenme

Karabük’te Toplu Taşımada Troy Kart Dönemi Başladı

Karabük Belediyesi, toplu taşıma araçlarında ödeme seçeneklerini genişleterek Türkiye’nin yerli ve milli ödeme sistemi Troy kart ile ödeme imkânını vatandaşların hizmetine sundu. Artık Karabük’teki Belediye otobüslerinde Troy kart kullanılabilecek.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yeni uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Şehrimizin ulaşım sistemini daha modern ve pratik hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’nin yerli ve milli ödeme sistemi olan Troy kartı, Belediye otobüslerinde geçerli hale getirerek vatandaşlarımıza alternatif bir ödeme kolaylığı sunduk. Hem dijitalleşmeye ayak uyduruyor hem de milli sistemlerimizi destekleyerek güçlü bir Türkiye için katkıda bulunuyoruz."

Karabük Belediyesi ve Ulaşım A.Ş. tarafından başlatılan bu uygulama ile vatandaşlar, Belediye otobüslerinde Troy kartlarını kullanarak ulaşım ücretlerini ödeyebilecek.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Vatansever, İmanlı Bir Lider"

25.03.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Vatansever, imanlı bir Lider, Muhsin Yazıcıoğlu. Rabbim kendisinden razı olsun. Mekanı cennet, Peygamber efendimize komşu olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya, TEDx Karabük Üniversitesi

Başkan Çetinkaya, TEDx Karabük Üniversitesi "Deconstruction" Programına Katıldı

25.03.2026 38 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "TEDx Karabük Üniversitesi "Deconstruction" sahnesinde gerçekleşen programa katıldık. Farklı alanlardan fikirlerin buluştuğu bu anlamlı etkinlikte, deneyimlerimizi paylaşarak gençlerimizle bir araya geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan Miniklere Yerel Yönetim Dersi

Başkan Çetinkaya’dan Miniklere Yerel Yönetim Dersi

24.03.2026 56 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Şehit Ercan Hırçın İlkokulu 2. ve 3. sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek yerel yönetimler dersi kapsamında söyleşi gerçekleştirdi.