Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu
Eklenme Tarihi: 11.02.2025 235 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Programda, 2024 yılında tamamlanan projeler değerlendirilirken, 2025 yılında hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Karabük’ün gelişimi için kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Çetinkaya, şehrin ihtiyaçlarına yönelik projeleri titizlikle planladıklarını ifade etti.

Başkan Çetinkaya, basının kamuoyunu bilgilendirme konusundaki rolüne de değinerek, yerel basının Karabük’ün gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Belediyenin çalışmalarının vatandaşlara doğru ve hızlı bir şekilde aktarılmasında basın mensuplarının büyük katkı sağladığını belirten Başkan Çetinkaya, Karabük için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Çetinkaya, Karabük için çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.

   

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Coşkusu Aşure İkramıyla Birleşti

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Coşkusu Aşure İkramıyla Birleşti

05.07.2025 22 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından uzun bir aranın ardından kente yeniden kazandırılan lunapark, hizmete açıldığı ilk gün vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 5 Temmuz Cumartesi günü itibarıyla kullanımına sunulan lunapark, Karabük’ün sosyal yaşamına hareketlilik getirirken, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure ikramı programıyla da anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Heyecanı

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Heyecanı

05.07.2025 197 Görüntülenme

Karabük, uzun bir aranın ardından yeniden lunapark heyecanı yaşıyor. Karabük Belediyesi tarafından kente kazandırılan yeni lunapark, 5 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00 itibarıyla hizmet vermeye başlıyor. Çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çeken bu yeni alan, şehrin sosyal yaşamına hareketlilik, kente yeni bir sosyal soluk getirmeyi hedefliyor.

Bölgenin En Büyük Sahipsiz Hayvan Bakımevi Hizmete Girdi

Bölgenin En Büyük Sahipsiz Hayvan Bakımevi Hizmete Girdi

04.07.2025 54 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için önemli bir projeyi hayata geçirdi. 41.000 metrekarelik alan üzerine kurulan 3.000 hayvan kapasiteli bölgenin en büyük sahipsiz hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.