1.120 Kişinin Katıldığı Keltepe Gezisi Sona Erdi
Eklenme Tarihi: 30.01.2025 596 Görüntülenme

1.120 Kişinin Katıldığı Keltepe Gezisi Sona Erdi

Karabük Belediyesi ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen ücretsiz Keltepe gezileri tamamlandı. Yoğun talep üzerine yeniden gerçekleştirilen etkinlikte, toplam 1.120 kişi doğayla buluştu.

KARABÜKLÜLER KELTEPE’NİN KEYFİNİ ÇIKARDI

28, 29 ve 30 Ocak tarihlerinde düzenlenen gezilerde katılımcılar, Keltepe’nin doğal güzelliklerini keşfederek temiz havanın tadını çıkardı. Her yaştan doğaseverin yer aldığı etkinlikte, 18 yaş altı çocuklar ise aileleriyle birlikte geziye katıldı.

BAŞKAN ÇETİNKAYA’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, etkinliğe gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Keltepe gezilerimiz, hemşehrilerimizin doğayla iç içe vakit geçirmesi için güzel bir fırsat sundu. Büyük ilgi görmesi bizleri çok mutlu etti. Önümüzdeki dönemde de bu tür etkinlikleri sürdürerek Karabük’ün doğal güzelliklerini daha fazla kişiyle buluşturacağız."

Karabük Belediyesi’nden Öğrencilere Yönelik Hijyen Etkinlikleri

Karabük Belediyesi’nden Öğrencilere Yönelik Hijyen Etkinlikleri

14.01.2026 27 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, çocuklarda erken yaşta sağlıklı yaşam alışkanlıklarının kazandırılması amacıyla il genelindeki okullarda öğrenim gören 2. sınıf öğrencilerine yönelik hijyen etkinliklerini sürdürüyor.

Başkan Çetinkaya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Katıldı

Başkan Çetinkaya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Katıldı

13.01.2026 52 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İl Koordinasyon Kurulu 2025 Yılı 4. Dönem toplantısına katıldı.

Başkan Çetinkaya’dan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Canver’e Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Canver’e Ziyaret

13.01.2026 41 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Canver’e nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim" dedi.