Karabük’te Cami ve Mescitleri Gül Kokusu Sardı
Eklenme Tarihi: 26.01.2025 809 Görüntülenme

Karabük’te Cami ve Mescitleri Gül Kokusu Sardı

Karabük Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla şehir genelindeki cami ve mescitlerde gül suyu uygulaması gerçekleştirdi. Bu uygulama ile ibadet alanları, vatandaşlarımızın manevi huzuru en güzel şekilde yaşayabileceği bir ortam haline getirildi.

BAŞKAN ÖZKAN ÇETİNKAYA’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "Miraç Kandili, bizlere manevi değerlerimizi yeniden hatırlatan mübarek bir gecedir. Hemşehrilerimizin bu anlamlı geceyi daha ferah ve huzurlu bir ortamda idrak edebilmeleri adına camilerimize gül suyu sıkarak hazırlıklarımızı tamamladık. Bu kutlu gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin Miraç Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum."

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

15.04.2026 42 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kahramanmaraş Ayser Çalık Ortaokulu’ndaki silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim" dedi.

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali 19 Mayıs’ta Hizmete Açılıyor

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali 19 Mayıs’ta Hizmete Açılıyor

15.04.2026 48 Görüntülenme

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali, yenileme çalışmalarının ardından 19 Mayıs’ta modern yüzüyle hizmete açılıyor. Hem terminal esnafımızın konforunun hem de vatandaşımızın ulaşım kalitesinin ön planda tutulduğu otobüs terminali, sanayi şehri Karabük’e yakışır haliyle hizmet vermeye başlayacak.

Başkan Çetinkaya Karabük’ün Yarınları İçin Bakanlıklarda

Başkan Çetinkaya Karabük’ün Yarınları İçin Bakanlıklarda

15.04.2026 39 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Karabük’ün emeğini büyütmek, gençlere daha güçlü bir gelecek hazırlamak için Ankara’da temaslarda bulundu. Başkan Çetinkaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.