Karabük’te Cami ve Mescitleri Gül Kokusu Sardı
Eklenme Tarihi: 26.01.2025 934 Görüntülenme

Karabük’te Cami ve Mescitleri Gül Kokusu Sardı

Karabük Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla şehir genelindeki cami ve mescitlerde gül suyu uygulaması gerçekleştirdi. Bu uygulama ile ibadet alanları, vatandaşlarımızın manevi huzuru en güzel şekilde yaşayabileceği bir ortam haline getirildi.

BAŞKAN ÖZKAN ÇETİNKAYA’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "Miraç Kandili, bizlere manevi değerlerimizi yeniden hatırlatan mübarek bir gecedir. Hemşehrilerimizin bu anlamlı geceyi daha ferah ve huzurlu bir ortamda idrak edebilmeleri adına camilerimize gül suyu sıkarak hazırlıklarımızı tamamladık. Bu kutlu gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin Miraç Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum."

Unutmadık, Unutturmayacağız

Unutmadık, Unutturmayacağız

13.07.2026 18 Görüntülenme

15 Temmuz’da vatanı, bayrağı ve milli iradesi uğruna destan yazan aziz milletimizin kahramanlığını bir kez daha hep birlikte yâd edeceğiz. Demokrasi ve Millî Birlik Günü programımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.

Keltepe Gözlem Şenliği ve Uzay Girişimciliği Festivali Başlıyor

Keltepe Gözlem Şenliği ve Uzay Girişimciliği Festivali Başlıyor

13.07.2026 29 Görüntülenme

Karabük, Türkiye’nin en kapsamlı gökyüzü ve uzay etkinliklerinden birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Karabük Belediyesi, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Astronomy Network organizasyon ekibi iş birliğiyle düzenlenecek olan "Keltepe Gözlem Şenliği ve Uzay Girişimciliği Festivali", 14-16 Ağustos 2026 tarihleri arasında Karabük Keltepe’de gerçekleştirilecek.

Sırt Motoru Nasıl Ses Çıkarır?

Sırt Motoru Nasıl Ses Çıkarır?

13.07.2026 23 Görüntülenme