Karabük’te Cami ve Mescitleri Gül Kokusu Sardı
Eklenme Tarihi: 26.01.2025 1108 Görüntülenme

Karabük’te Cami ve Mescitleri Gül Kokusu Sardı

Karabük Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla şehir genelindeki cami ve mescitlerde gül suyu uygulaması gerçekleştirdi. Bu uygulama ile ibadet alanları, vatandaşlarımızın manevi huzuru en güzel şekilde yaşayabileceği bir ortam haline getirildi.

BAŞKAN ÖZKAN ÇETİNKAYA’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "Miraç Kandili, bizlere manevi değerlerimizi yeniden hatırlatan mübarek bir gecedir. Hemşehrilerimizin bu anlamlı geceyi daha ferah ve huzurlu bir ortamda idrak edebilmeleri adına camilerimize gül suyu sıkarak hazırlıklarımızı tamamladık. Bu kutlu gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin Miraç Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum."

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Bismillah Dedik Kazmayı Vurduk"

26.10.2026 19 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bismillah dedik kazmayı vurduk. Gayret bizden takdir Allahtan. Karabük’ümüze hayırlı olsun" dedi.

Öztürk’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Öztürk’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

26.10.2026 21 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bilecik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sayın Engin Öztürk’ü Belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya, Kariyer Günleri’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

Başkan Çetinkaya, Kariyer Günleri’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

26.10.2026 20 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Üniversitesi İnovatif İletişim ve Liderlik Kulübü’nün düzenlediği Kariyer Günleri’nde gençlerle bir araya geldi.