Karabük’te Cami ve Mescitleri Gül Kokusu Sardı
Eklenme Tarihi: 26.01.2025 1001 Görüntülenme

Karabük’te Cami ve Mescitleri Gül Kokusu Sardı

Karabük Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla şehir genelindeki cami ve mescitlerde gül suyu uygulaması gerçekleştirdi. Bu uygulama ile ibadet alanları, vatandaşlarımızın manevi huzuru en güzel şekilde yaşayabileceği bir ortam haline getirildi.

BAŞKAN ÖZKAN ÇETİNKAYA’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "Miraç Kandili, bizlere manevi değerlerimizi yeniden hatırlatan mübarek bir gecedir. Hemşehrilerimizin bu anlamlı geceyi daha ferah ve huzurlu bir ortamda idrak edebilmeleri adına camilerimize gül suyu sıkarak hazırlıklarımızı tamamladık. Bu kutlu gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin Miraç Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum."

Karabük’te Kitap Getirene İçecek İkram

Karabük’te Kitap Getirene İçecek İkram

28.08.2026 42 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kentte dayanışma ve okuma kültürünü bir araya getirdiği sosyal sorumluluk projesini sürdürüyor. "Kitaplar Senden, İçecek Karabük Belediyesi’nden" çağrısıyla yürütülen çalışmada, Yenişehir Yazlık Sineması’nın kütüphanesine kitap getiren her vatandaşımıza içecek ikram edilecek.

Bu Akşam Kalbimiz Filenin Sultanları ile Atıyor

Bu Akşam Kalbimiz Filenin Sultanları ile Atıyor

28.08.2026 41 Görüntülenme

Yazlık sinemamızda önce A Milli Kadın Voleybol Takımımızın şanlı mücadelesini dev ekranda tek yürek izliyor, hemen ardından Türk filmiyle açık havanın tadını çıkarıyoruz. Bu milli heyecanı ve güzel akşamı birlikte paylaşmak üzere tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz!

Karabük’te Futbolun Coşkusunu Hep Birlikte Yaşadık

Karabük’te Futbolun Coşkusunu Hep Birlikte Yaşadık

27.08.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bu akşam temsilcilerimizin Avrupa heyecanında yine omuz omuza, yine tek yürektik. Birliğin ve beraberliğin şehri Karabük’te futbolun coşkusunu hep birlikte yaşadık. UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil edecek Beşiktaş’a, UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edecek Trabzonspor’a Avrupa yolculuklarında başarılar diliyorum. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun" dedi.