Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Miraç Kandili Mesajı
Eklenme Tarihi: 26.01.2025 714 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Miraç Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Miraç Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin manevi dünyamızdaki yerinin çok kıymetli olduğunu ifade ederek tüm İslam Âlemi’nin kandilini kutladı.

Başkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi: "Miraç Kandili, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yükseldiği kutlu bir yolculuğun simgesidir. Bu mübarek gece, Allah’a olan imanımızı pekiştirmek, aramızdaki sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, manevi değerlerimizi hatırlamak ve bu değerler ışığında kendimizi yenilemek için eşsiz bir fırsattır.

Kandiller, gönüllerimizin arınmasına, iyilik ve hoşgörünün hayatımıza hakim olmasına vesile olan özel gecelerdir. Bu anlamlı gecede dualarımızı insanlığın huzuru, İslam Âlemi’nin birliği ve ülkemizin selameti için yapmalıyız. Miraç’ın bize hatırlattığı sabır, teslimiyet ve Allah’a olan bağlılık duygusunu içtenlikle yaşayıp yaşatmak hepimizin sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Karabüklü hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam Âlemi’nin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin kalplerimize huzur, dualarımıza kabul, hayatımıza bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum."


Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Miraç Kandili Mesajı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

01.08.2026 39 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Kent genelindeki ulaşım hamlesine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; 5000 Evler Kanyın Köprü, 5000 Evler 33 Nolu Cadde ve Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasının da çok kısa süre içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

01.08.2026 35 Görüntülenme

Evlatlarımızın neşesi, ailelerimizin tebessümüyle Karabük Millet Bahçesi ve Kent Meydanında yine cıvıl cıvıl bir akşam yaşadık!

Her Yerdeyiz

Her Yerdeyiz

01.08.2026 33 Görüntülenme

Karabük’ümüz için 7/24 sahadayız.