Karabük’te Cami ve Mescitlerimiz Gül Kokularıyla Buluştu
Eklenme Tarihi: 02.01.2025 467 Görüntülenme

Karabük’te Cami ve Mescitlerimiz Gül Kokularıyla Buluştu

Karabük Belediyesi tarafından Regaip Kandili münasebetiyle şehir genelindeki cami ve mescitlere gül suyu sıkıldı. Bu çalışmalarla cami ve mescitlerimiz, manevi atmosferin en güzel şekilde yaşanabilmesi için hazır hale getirildi.

BAŞKAN ÖZKAN ÇETİNKAYA’DAN KANDİL MESAJI

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Regaip Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Regaip Kandili, gönüllerimizi manevi huzurla buluşturan müstesna bir gecedir. Vatandaşlarımızın bu anlamlı geceyi daha temiz ve ferah bir ortamda idrak edebilmeleri adına camilerimize gül suyu sıkarak çalışmalarımızı tamamladık. Bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor; tüm hemşehrilerimizin kandilini en kalbi duygularımla kutluyorum."

 

4 Aralık Dünya Madenciler Günü Kutlu Olsun

4 Aralık Dünya Madenciler Günü Kutlu Olsun

04.12.2025 13 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ülkemizin kalkınmasına alın teriyle katkı sunan, fedakârlıklarıyla geleceğimizi aydınlatan tüm madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutlarım" dedi.

Başkan Çetinkaya Avrupa Liderler Zirvesinde

Başkan Çetinkaya Avrupa Liderler Zirvesinde

04.12.2025 18 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, ülkemizi ve Türkiye Belediyeler Birliği’ni (TBB) temsilen Malta’da düzenlenen Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) Komisyon Seçimleri toplantısına, TBB Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ile birlikte katılım sağladı.

Belediye Meclisimizin Aralık Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Aralık Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

03.12.2025 18 Görüntülenme

Karabük Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan toplantısı, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Ustaoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.