Karabük’te Cami ve Mescitlerimiz Gül Kokularıyla Buluştu
Eklenme Tarihi: 02.01.2025 821 Görüntülenme

Karabük’te Cami ve Mescitlerimiz Gül Kokularıyla Buluştu

Karabük Belediyesi tarafından Regaip Kandili münasebetiyle şehir genelindeki cami ve mescitlere gül suyu sıkıldı. Bu çalışmalarla cami ve mescitlerimiz, manevi atmosferin en güzel şekilde yaşanabilmesi için hazır hale getirildi.

BAŞKAN ÖZKAN ÇETİNKAYA’DAN KANDİL MESAJI

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Regaip Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Regaip Kandili, gönüllerimizi manevi huzurla buluşturan müstesna bir gecedir. Vatandaşlarımızın bu anlamlı geceyi daha temiz ve ferah bir ortamda idrak edebilmeleri adına camilerimize gül suyu sıkarak çalışmalarımızı tamamladık. Bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor; tüm hemşehrilerimizin kandilini en kalbi duygularımla kutluyorum."

 

Karabük’te Masal Gibi Akşam: Yazlık Sinema Hıncahınç Doldu

Karabük’te Masal Gibi Akşam: Yazlık Sinema Hıncahınç Doldu

29.07.2026 17 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen "Yıldızların Altında Masal Akşamı" etkinliği, vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Yenişehir Yazlık Sinema’da düzenlenen programa aileler ve çocuklar adeta akın ederken, alan hıncahınç doldu.

7 Ağustos Karabüklüler Günü’nde Sahne SEFO’nun!

7 Ağustos Karabüklüler Günü’nde Sahne SEFO’nun!

29.07.2026 15 Görüntülenme

Müziğin, enerjinin ve coşkunun buluşacağı bu özel gecede Karabük Millet Bahçesi’nde buluşuyoruz.

Karagözoğlu’ndan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karagözoğlu’ndan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

29.07.2026 16 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürümüz Sayın Mesut Karagözoğlu’nu Belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.