Karabük’te Cami ve Mescitlerimiz Gül Kokularıyla Buluştu
Eklenme Tarihi: 02.01.2025 797 Görüntülenme

Karabük’te Cami ve Mescitlerimiz Gül Kokularıyla Buluştu

Karabük Belediyesi tarafından Regaip Kandili münasebetiyle şehir genelindeki cami ve mescitlere gül suyu sıkıldı. Bu çalışmalarla cami ve mescitlerimiz, manevi atmosferin en güzel şekilde yaşanabilmesi için hazır hale getirildi.

BAŞKAN ÖZKAN ÇETİNKAYA’DAN KANDİL MESAJI

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Regaip Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Regaip Kandili, gönüllerimizi manevi huzurla buluşturan müstesna bir gecedir. Vatandaşlarımızın bu anlamlı geceyi daha temiz ve ferah bir ortamda idrak edebilmeleri adına camilerimize gül suyu sıkarak çalışmalarımızı tamamladık. Bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor; tüm hemşehrilerimizin kandilini en kalbi duygularımla kutluyorum."

 

Cevizkent TOKİ Tema Parkı’nda Son Dokunuşlar

Cevizkent TOKİ Tema Parkı’nda Son Dokunuşlar

09.07.2026 19 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir genelinde başlattığı yeşil alan ve sosyal donatı hamlesine bir yenisini daha ekliyor. Kartaltepe Mahallesi Cevizkent TOKİ bölgesinde toplam 2 bin 880 metrekarelik alanda yapımı süren Tema Park projesinde sona yaklaşıldı.

Başkan Çetinkaya Kemal Güneş Caddesini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Kemal Güneş Caddesini Ziyaret Etti

09.07.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Güzel memleketimizi layık olduğu hizmete kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü yapacak daha çok işimiz var. Yorulmuyoruz, çünkü arkamızda desteğiniz var. En büyük gücümüz sizlersiniz, iyi ki varsınız" dedi.

Kanyon Köprü’de Asfalt Çalışmaları Başladı

Kanyon Köprü’de Asfalt Çalışmaları Başladı

08.07.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Hava sıcak, asfalt daha sıcak, Karabük’e olan aşkımız hepsinden sıcak. Termometrelerin kaçı gösterdiği önemli değil. Bizim tek derdimiz var o da bu şehire hizmet" dedi.