Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Eklenme Tarihi: 23.11.2024 888 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öğretmenlerin bilgiyle birlikte sevgi ve umut taşıyan birer ışık olduklarını vurgulayan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Toplumumuzun geleceğini inşa eden, çocuklarımıza ve gençlerimize sadece bilgi değil aynı zamanda sevgi, ahlak ve umut aşılayan kıymetli öğretmenlerimiz, her türlü övgüyü hak eden birer değer abidesidir. Öğretmenlik, yalnızca bilgi aktarmaktan ibaret olmayan; sabır, fedakârlık ve idealizmin bir araya geldiği kutsal bir görevdir.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır’ sözünün ışığında, her bir öğretmenimizin emekleri, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatıdır. Şehir merkezinden en uzak köylere kadar her koşulda çocuklarımızın yolunu aydınlatmak için çalışan öğretmenlerimiz, toplumumuzun en büyük mimarlarıdır. Onların özverili çabaları, fedakârlıkları ve sabırları hepimiz için bir ilham kaynağıdır.

Bu özel gün vesilesiyle, eğitimin her zorluğa rağmen devam etmesi için azimle çalışan, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında şehit olan kahraman öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anarken, halen görevde olan değerli öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyorum."


Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

15.04.2026 34 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kahramanmaraş Ayser Çalık Ortaokulu’ndaki silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim" dedi.

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali 19 Mayıs’ta Hizmete Açılıyor

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali 19 Mayıs’ta Hizmete Açılıyor

15.04.2026 41 Görüntülenme

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali, yenileme çalışmalarının ardından 19 Mayıs’ta modern yüzüyle hizmete açılıyor. Hem terminal esnafımızın konforunun hem de vatandaşımızın ulaşım kalitesinin ön planda tutulduğu otobüs terminali, sanayi şehri Karabük’e yakışır haliyle hizmet vermeye başlayacak.

Başkan Çetinkaya Karabük’ün Yarınları İçin Bakanlıklarda

Başkan Çetinkaya Karabük’ün Yarınları İçin Bakanlıklarda

15.04.2026 37 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Karabük’ün emeğini büyütmek, gençlere daha güçlü bir gelecek hazırlamak için Ankara’da temaslarda bulundu. Başkan Çetinkaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.