Karabük Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Hayırlı Olsun
Eklenme Tarihi: 07.11.2024 1036 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Hayırlı Olsun

Karabük Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. birleşimi Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddeleri arasında yer alan 5000 Evler Bahçelievler Mahallesinde hayata geçirilecek Kreş ve Gündüz Bakım Evi projesi oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın seçim beyannamesi arasında yer alan bu proje, çocuklarımızın kaliteli bir eğitim ve bakım ortamına kavuşmasını sağlarken, çalışan ailelerimizin de hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Modern ve güvenli yapısıyla dikkat çekecek Kreş ve Gündüz Bakım Evi, şehrimizde ailelerin ihtiyaçlarına yönelik önemli bir çözüm sunacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

28.03.2026 10 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli hekimlerimiz Diş Hekimi Aslıhan Yılmaz ve Diş Hekimi Ceren Öztürk’ün açmış olduğu kliniği ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Karabük’ümüzde yapılan her yatırımın, hemşehrilerimize sunulan sağlık hizmetlerini daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Rabbim hayırlı, bereketli ve başarılı hizmetler nasip eylesin" dedi.

Başkan Çetinkaya, 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisini Ziyaret Etti

28.03.2026 13 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimize kazandırdığımız bu yeni yaşam alanında hemşehrilerimizle aynı ortamı paylaşmanın güzelliğini yaşadık" dedi.

Karabük Belediyesi Şehre Estetik Dokunuşlarını Sürdürüyor

Karabük Belediyesi Şehre Estetik Dokunuşlarını Sürdürüyor

27.03.2026 47 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehrin önemli ulaşım noktalarından biri olan Kardemir Kavşağı’nda çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.