Karabük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı
Eklenme Tarihi: 28.10.2024 1126 Görüntülenme

Karabük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101’nci yıl dönümü kutlama programı kapsamında Karabük Valiliği Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Törende, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Garnizon Komutanı Vekili Bkm. Alb. Murat Gürcan ve Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.

Kutlama programları kapsamında bugün saat 18.30’da 5000 Evler Mahallesi Trafik Eğitim Parkı önünde Fener Alayı korteji gerçekleşecektir.

 

Kayabaşı Mahallesi Şair İbrahim Yıldız Tema Parkı

Kayabaşı Mahallesi Şair İbrahim Yıldız Tema Parkı

23.03.2026 26 Görüntülenme

Yenilenen parklarımızda yankılanan çocuk sesleri, şehrin en güzel melodisidir.

Fatih Mahallesi’nde Tema Park Çalışmaları Başladı

Fatih Mahallesi’nde Tema Park Çalışmaları Başladı

23.03.2026 28 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Fatih Mahallesi TOKİ bölgesinde bulunan eski ve yıpranmış park alanını modern bir tema parka dönüştürmek için çalışmalarına başladı. Proje ile bölgeye çocuklar ve aileler için daha konforlu ve nitelikli bir yaşam alanı kazandırılması hedefleniyor.

Damlaya Damlaya Yok Olur

Damlaya Damlaya Yok Olur

22.03.2026 33 Görüntülenme

Su, yaşamın özü; yarınlarımızın güvencesidir. Her damlası kıymetli olan suyumuzu korumak, sadece bugünün değil, yarının da sorumluluğudur. Doğayı koruyarak, kaynaklarımızı bilinçli kullanarak daha yaşanabilir bir dünya için adım atıyoruz. Her damla, umut dolu bir gelecektir.