Karabük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı
Eklenme Tarihi: 28.10.2024 1181 Görüntülenme

Karabük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101’nci yıl dönümü kutlama programı kapsamında Karabük Valiliği Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Törende, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Garnizon Komutanı Vekili Bkm. Alb. Murat Gürcan ve Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.

Kutlama programları kapsamında bugün saat 18.30’da 5000 Evler Mahallesi Trafik Eğitim Parkı önünde Fener Alayı korteji gerçekleşecektir.

 

Başkan Çetinkaya Marangozhaneyi Yeniledi, Üretim Kapasitesi Arttı

Başkan Çetinkaya Marangozhaneyi Yeniledi, Üretim Kapasitesi Arttı

27.04.2026 43 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde Belediye hizmetlerinde üretim gücünü artıracak önemli bir adım daha atıldı. Belediye marangozhanesi, gerçekleştirilen yatırımlarla modern, geniş ve yüksek kapasiteli bir üretim merkezine dönüştürüldü.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

25.04.2026 127 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya Aydınlıkevler Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Aydınlıkevler Mahallesini Ziyaret Etti

25.04.2026 53 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Aydınlıkevler mahallesinde ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceledik. Ekiplerimize iyi bakıyor, yemeklerinden tatlılarına her şeylerini düşünüyoruz. Çünkü biz, bu şehre emek veren her bir çalışma arkadaşımızın alın terini kıymetli biliyoruz" dedi.