Karabük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı
Eklenme Tarihi: 28.10.2024 1265 Görüntülenme

Karabük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101’nci yıl dönümü kutlama programı kapsamında Karabük Valiliği Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Törende, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Garnizon Komutanı Vekili Bkm. Alb. Murat Gürcan ve Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.

Kutlama programları kapsamında bugün saat 18.30’da 5000 Evler Mahallesi Trafik Eğitim Parkı önünde Fener Alayı korteji gerçekleşecektir.

 

Kanyon Köprü Bakım - Onarım Çalışmalarının Ardından Trafiğe Açıldı

Kanyon Köprü Bakım - Onarım Çalışmalarının Ardından Trafiğe Açıldı

02.08.2026 25 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, altyapı yetersizliği nedeniyle çökme ve su birikmesi riski barındıran Kanyon Köprüdeki bakım, onarım ve altyapı güçlendirme çalışmalarını tamamlayarak köprüyü yeniden trafiğe açtı.

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

01.08.2026 71 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Kent genelindeki ulaşım hamlesine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; 5000 Evler Kanyın Köprü, 5000 Evler 33 Nolu Cadde ve Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasının da çok kısa süre içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.