Karabük Belediyesinden Toplu Sünnet Şöleni
Eklenme Tarihi: 23.10.2024 1338 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden Toplu Sünnet Şöleni

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz sünnet operasyonlarının ardından, çocukların bu önemli gününü unutulmaz kılmak amacıyla toplu sünnet şöleni düzenliyor.

25 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Kanyon Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan etkinlikte, çocuklar ve aileleri için eğlenceli anlar yaşanacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada; "İhtiyaç sahibi ailelerimizin evlatlarının hem sağlığı hem de mutluluğu bizim için önemli. Bu nedenle sünnet operasyonlarının ardından toplu sünnet şölenimizle onların heyecanını ve sevincini paylaşıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel akşama davet ediyoruz" dedi.

Şirin ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Şirin ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

26.10.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Barosu Başkanlığına seçilen Sayın Sibel Şirin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Şirin ve yönetimine yeni dönemde başarılar diliyor, görevlerinin Karabük’ümüz ve hukuk camiası için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yeni Haftaya Esnafımızın Güzel Muhabbetiyle Başlıyoruz!

Yeni Haftaya Esnafımızın Güzel Muhabbetiyle Başlıyoruz!

26.10.2026 55 Görüntülenme

Yeni haftaya esnafımızın güzel muhabbetiyle başlıyoruz! Kazancınız bereketli, haftamız hayırlı olsun!