AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 19.10.2024 85 Görüntülenme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ile bir araya geldi. Ziyarette, şehrin altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve geleceğe yönelik yatırımlar ele alındı. Başkan Çetinkaya, Belediyenin vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara dair detaylı bilgi verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesinin projelerini takdirle karşıladığını belirterek; "Buradaki çalışmaların şehrin gelişimine katkı sağladığını görmekten memnuniyet duyuyoruz. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya ve ekibine bu özverili çabalarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Post

Karabük Belediyesi Toplu Sünnet Etkinliği Gerçekleştirildi

25.10.2024 22 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenlediği toplu sünnet etkinliğini Kanyon Park Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

Post

Sağlıklı Yaşam Egzersizleri Başlıyor

23.10.2024 98 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak sağlıklı bir yaşam için harekete geçiyoruz. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenleyeceğimiz egzersiz programlarının açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

Post

Karabük Belediyesinden Toplu Sünnet Şöleni

23.10.2024 77 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz sünnet operasyonlarının ardından, çocukların bu önemli gününü unutulmaz kılmak amacıyla toplu sünnet şöleni düzenliyor.