Karabük Bilim Şenliği Başladı
Eklenme Tarihi: 17.10.2024 1093 Görüntülenme

Karabük Bilim Şenliği Başladı

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinin ev sahipliğinde, TÜBİTAK destekli Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karabük Belediyesi tarafından organize edilen Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor-3 Bilim Şenliği bugün düzenlenen törenle başladı.

Açılışa Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, protokol üyeleri, çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Bilim ve teknolojiye meraklı gençleri ve aileleri buluşturmayı amaçlayan Bilim Şenliği, 17-18-19 Ekim tarihlerinde Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinde gerçekleştirilecek. Üç gün boyunca toplam 127 bilimsel etkinlik düzenlenecek. Şenliğin ilk gününde 43 atölye, ikinci ve üçüncü günlerinde ise 42’şer atölye çalışması yapılacak.

Bilimsel keşiflerin teşvik edileceği ve gençlerin geleceğin dünyasına hazırlanacağı bu önemli etkinlikte, ziyaretçiler birçok yenilikçi projeyi yakından tanıma fırsatı bulacak.

 


Karabük Bilim Şenliği Başladı

Halit Battal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Halit Battal Son Yolculuğuna Uğurlandı

15.03.2026 21 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Rahmet-i Rahman’a kavuşan AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcımız Sayın Yasin Kaplan’ın kıymetli kayınbabası Halil Battal’ı kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurladık. Merhum Halil Battal abimize Allah’tan rahmet; başta Yasin Kaplan ve kıymetli ailesi olmak üzere sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

15.03.2026 22 Görüntülenme

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

14.03.2026 41 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.