Daha Yeşil Bir Karabük İçin Çalışıyoruz
Eklenme Tarihi: 20.09.2024 119 Görüntülenme

Daha Yeşil Bir Karabük İçin Çalışıyoruz

Karabük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrin dört bir yanında yeşil alanların bakım ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekiplerimiz, düzenli olarak çim biçme, yabani ot temizliği ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirerek park, bahçe ve yeşil alanların daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Ayrıca, belirli alanlarda yapılan çimlendirme çalışmaları ile şehrin yeşil dokusu korunuyor ve geliştiriliyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yapılan çalışmalarla ilgili olarak; "Karabük’ü daha yeşil ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için parklarımızda ve yeşil alanlarımızda düzenli bakım çalışmalarını sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza temiz ve bakımlı yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Post

Belen Köy Asfalt Yenileme Çalışması ve Çevre Düzenlemesi Başladı

24.09.2024 78 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nin finansmanıyla, Karabük İl Özel İdaresi tarafından Aydınlıkevler, Belen Köy TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergahındaki 4 km uzunluğundaki yolda asfalt yenileme ve yol onarım çalışması başladı.

Post

Emniyet Park Açılıyor

24.09.2024 60 Görüntülenme

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanı Emniyet Park, 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 18.00’de halkımızın hizmetine açılıyor.

Post

Karabük’te Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlandı

23.09.2024 40 Görüntülenme

Karabük, köklü Ahilik geleneğinin kutlamalarına bu yıl ilk kez ev sahipliği yaparak anlamlı bir kutlamaya imza attı.