Eklenme Tarihi: 18.09.2024 75 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi; "Tarih boyunca özgürlük ve bağımsızlığı en büyük değer olarak gören Türk milleti, hiçbir zaman esarete boyun eğmemiştir. Aziz vatanımızın her karış toprağında, bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızın ve gazilerimizin fedakârlıkları yatmaktadır. Gazilik, milletimizin kahramanlık destanlarının bir nişanı, vatan sevgisinin en yüce göstergelerinden biridir. Bugün bizler, bu topraklarda hür bir şekilde yaşıyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

Gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için canını ortaya koyan, milletimizin güven ve huzur içinde yaşamasını sağlayan kahramanlarımızdır. Onların vatanseverliği, cesareti ve fedakârlıkları, bizler için her zaman yol gösterici olacak, bıraktıkları emanetlere kararlılıkla sahip çıkacağız. Ay yıldızlı bayrağımızı bu topraklarda ilelebet dalgalandırmak hepimizin en kutsal görevidir.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ise sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler temenni ediyorum."

Karabük Belediyesi "Hacer" Filmiyle Kültürel Bir Projeye Ev Sahipliği Yapıyor

18.09.2024 81 Görüntülenme

Yeşim Tonbaz’ın yönettiği ilk uzun metrajlı film "Hacer", Karabük’te çekimlere başladı. TRT ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirilen film, Karabük Belediyesi’nin sağladığı önemli katkılarla ilerliyor. "Hacer", Karabük’te çekilen ilk uzun metrajlı film olma özelliği taşıyor.

18.09.2024 75 Görüntülenme