Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Mevlid Kandili Mesajı
Eklenme Tarihi: 14.09.2024 118 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Mevlid Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük halkının Mevlid Kandili’ni kutlayarak, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Kıymetli Hemşehrilerim, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyamızı nurlandırdığı Mevlid Kandili’ni idrak etmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek gece, bizlere sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik duygularını daha da güçlü bir şekilde hatırlatıyor.

Dualarımızın, gönüllerimizdeki iyilik ve merhameti artırmasını, milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ediyorum. Mevlid Kandilimiz, tüm Karabük’ümüz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun."

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a Ziyaret

17.09.2024 64 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek şehrimiz adına önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Post

Karabük Ulaşım Mobil Uygulaması ile Ulaşım Daha Kolay

17.09.2024 54 Görüntülenme

Karabük Ulaşım mobil uygulaması, Google Play Store ve Apple Store’da kullanıcılarla buluşarak daha rahat bir ulaşım deneyimi sunuyor.

Post

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan Suların Neden Kireçli Olduğu ile İlgili Basın Açıklaması

16.09.2024 158 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, suların neden kireçli olduğu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.