Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Açıldı
Eklenme Tarihi: 13.09.2024 284 Görüntülenme

Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Açıldı

Karabük’ümüzün kültürel ve manevi miraslarından biri olan Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri, düzenlenen törenle yeniden halkımızın hizmetine sunuldu.

Açılış törenine Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılış konuşmasında şunları söyledi: "Sayın Valim, Değerli Milletvekillerim, Saygıdeğer Protokol Üyeleri, Kıymetli Hemşehrilerim, sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Bugün burada, şehrimizin manevi değerlerinden biri olan Yenişehir Havuzlu Bahçe Tesisleri’nin yeniden açılışı vesilesiyle bir araya gelmiş bulunmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Havuzlu Bahçe, Karabük'ümüzün kültürel ve manevi mirasının önemli bir parçasıdır. Burası, sadece bir buluşma noktası değil; ailelerimizin, çocuklarımızın ve sevdiklerimizin huzurla bir araya geldiği, komşuluk ve kardeşlik bağlarımızın güçlendiği müstesna bir mekândır. Uzun bir süre kapalı kalan bu kıymetli tesisi, Kardemir ile gerçekleştirdiğimiz ortak çalışmalar neticesinde yeniden halkımızın hizmetine sunuyoruz. Gayemiz, burada hemşehrilerimizin aileleriyle, dostlarıyla huzur içinde vakit geçirebileceği bir ortam oluşturmaktır.

Tesisimizin işletmesi Karabük Belediyesi Hizmet A.Ş. tarafından yapılacak olup, fiyatlarımızı da her kesimden insanımızın rahatlıkla faydalanabileceği şekilde belirledik.

Bu vesileyle, şehrimizin bu kıymetli mekânının yeniden halkımıza kazandırılmasında emeği geçen Kardemir’e teşekkürlerimizi sunuyorum. İnşallah bu güzel bahçede bir araya gelerek nice güzel günlere, dostluklara ve paylaşımlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Katılımınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Tekrar hoş geldiniz, sefalar getirdiniz."

Konuşmaların ardından dua edildi ve açılış kurdelesi kesildi.


Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Açıldı

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a Ziyaret

17.09.2024 64 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek şehrimiz adına önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Post

Karabük Ulaşım Mobil Uygulaması ile Ulaşım Daha Kolay

17.09.2024 54 Görüntülenme

Karabük Ulaşım mobil uygulaması, Google Play Store ve Apple Store’da kullanıcılarla buluşarak daha rahat bir ulaşım deneyimi sunuyor.

Post

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan Suların Neden Kireçli Olduğu ile İlgili Basın Açıklaması

16.09.2024 158 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, suların neden kireçli olduğu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.