AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 09.09.2024 113 Görüntülenme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile beraberindeki heyetle birlikte Karabük Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, Karabük’ün gelişimine katkı sağlayacak projeler ve Belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Şehrimize ve Belediyemize gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Sayın Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ‘Gerçek Belediyecilik’ vizyonumuz doğrultusunda Karabük’ümüzü daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

 

Post

Karabük Belediyesi "Hacer" Filmiyle Kültürel Bir Projeye Ev Sahipliği Yapıyor

18.09.2024 25 Görüntülenme

Yeşim Tonbaz’ın yönettiği ilk uzun metrajlı film "Hacer", Karabük’te çekimlere başladı. TRT ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirilen film, Karabük Belediyesi’nin sağladığı önemli katkılarla ilerliyor. "Hacer", Karabük’te çekilen ilk uzun metrajlı film olma özelliği taşıyor.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

18.09.2024 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.