AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 09.09.2024 1044 Görüntülenme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile beraberindeki heyetle birlikte Karabük Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, Karabük’ün gelişimine katkı sağlayacak projeler ve Belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Şehrimize ve Belediyemize gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Sayın Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ‘Gerçek Belediyecilik’ vizyonumuz doğrultusunda Karabük’ümüzü daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

 

Karabük’ümüze Yakışan Bir Karşılama Hazırlıyoruz

Karabük’ümüze Yakışan Bir Karşılama Hazırlıyoruz

30.03.2026 56 Görüntülenme

Şehrimizin girişlerini daha estetik ve yeşil bir görünüme kavuşturmaya devam ediyoruz. Karabük’ümüze yakışan bir karşılama hazırlıyoruz.

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

30.03.2026 40 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Mutlu Haftalar Karabük

Mutlu Haftalar Karabük

30.03.2026 50 Görüntülenme

Atatürk Mahallesindeyiz. Çocuklarımızın mutluluğu, bizim en büyük motivasyonumuz. Mutlu Haftalar Karabük.