Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
Eklenme Tarihi: 29.08.2024 258 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Aziz milletimizin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü, büyük bir onur ve gururla idrak ediyoruz.

Bu kutlu zafer, inancımızın, vatan sevgimizin ve bağımsızlık aşkımızın en büyük nişanelerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, kahraman ordumuzun destansı mücadelesi, bugün üzerinde özgürce yaşadığımız toprakların ebedi vatanımız olarak kalmasını sağlamıştır. Allah’ın yardımıyla, iman dolu yürekler ve azimle kazanılan bu zafer, milletimizin bağımsızlık yolundaki kararlılığının simgesidir.

Geçmişten aldığımız ilhamla, birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak bu vatanı gelecek nesillere en güçlü şekilde emanet etmek bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Şehitlerimize, gazilerimize ve bu kutlu mücadelenin her bir neferine minnet ve dualarımızla...

Rabbim, milletimize bu zafer ruhunu daima canlı tutmayı ve vatanımızı muhafaza etmeyi nasip etsin.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun" dedi.

Post

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan Suların Neden Kireçli Olduğu ile İlgili Basın Açıklaması

16.09.2024 20 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, suların neden kireçli olduğu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Ahilik Haftası Mesajı

16.09.2024 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ahilik Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında Ahilik geleneğinin toplumsal hayatımızdaki önemine dikkat çekti.

Post

Başkan Çetinkaya: "Tebrikler Bizim Takım"

15.09.2024 21 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ligin ikinci karşılaşmasında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda Osmaniyespor’u 1-0 mağlup eden gururumuz Karabük İdman Yurdu futbolcularımızı, kulüp yöneticilerimizi, teknik ekibimizi ve kıymetli taraftarlarımızı kutlarız. Yolun sonu şampiyonluk olsun" dedi.