Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 29.08.2024 173 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Özcan’a Final Yolunda Üstün Başarılar Diliyorum"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Hemşehrimiz Alican Özcan, Paralimpik Oyunlarında Taekwondo branşında İspanyol rakibini 22-17’lik skorla yenerek yarı finale yükseldi. Karabük’ümüzün gururu olan Alican kardeşimi bu büyük başarısından dolayı yürekten tebrik ediyorum. Paris’te ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eden sporcumuza final yolunda üstün başarılar diliyorum" dedi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan Suların Neden Kireçli Olduğu ile İlgili Basın Açıklaması

16.09.2024 17 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, suların neden kireçli olduğu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Ahilik Haftası Mesajı

16.09.2024 22 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ahilik Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında Ahilik geleneğinin toplumsal hayatımızdaki önemine dikkat çekti.

Başkan Çetinkaya: "Tebrikler Bizim Takım"

15.09.2024 20 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ligin ikinci karşılaşmasında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda Osmaniyespor’u 1-0 mağlup eden gururumuz Karabük İdman Yurdu futbolcularımızı, kulüp yöneticilerimizi, teknik ekibimizi ve kıymetli taraftarlarımızı kutlarız. Yolun sonu şampiyonluk olsun" dedi.