Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ İhalesi Yapıldı
Eklenme Tarihi: 27.08.2024 4811 Görüntülenme

Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ İhalesi Yapıldı

Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 866 Adet Konut, 53 Adet İş Yeri, 1 Adet Kur’an Kursu, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapıldı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Şehri imar, gönülleri ihya prensibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Soğuksu TOKİ projesi, hem modern yaşam alanları sunacak hem de şehrimizin estetik görünümünü güçlendirecek. Karabük’ün daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

20.06.2026 30 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çetinkaya Bu Kez Oğlu Muhammed Ali İçin Sahaya İndi

Başkan Çetinkaya Bu Kez Oğlu Muhammed Ali İçin Sahaya İndi

19.06.2026 38 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha maçında oğlu Muhammed Ali ve okul arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şehir yönetimindeki yoğun mesaisinin yanında babacan tavrıyla da bilinen Çetinkaya, velilerle birlikte sahaya çıkarak çocukların heyecanına ortak oldu.

Sınav Günü Sessizlik Günü

Sınav Günü Sessizlik Günü

19.06.2026 31 Görüntülenme

YKS’ye girecek gençlerimizin dikkatinin dağılmaması için sınav saatlerinde hep birlikte daha duyarlı olalım.