Saat Kulesi Parkı Açılıyor!
Eklenme Tarihi: 22.08.2024 1653 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Karabük’ün simgesi olan saat kulesinin altında yıllardır atıl kalan alan, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden canlandı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde, bu bölge baştan sona yenilenerek “Saat Kulesi Parkı” adıyla halkımızın hizmetine sunuluyor.

Başkanımız Özkan Çetinkaya, bu projeye dair şunları söyledi: "Karabük’ün değerlerine sahip çıkarak, şehrimize yeni yaşam alanları kazandırmak öncelikli hedefimiz. Saat Kulesi Parkı, geçmişle geleceği bir araya getiren bir buluşma noktası olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu yeni parkımızın açılışına davet ediyorum".

Açılış töreni Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecektir. Hafta sonu kahvaltı yapacak ailelerimize çay ikramımız olacak ve dışarıdan yemek getirmek serbesttir. Karabük’ün kalbinde, Saat Kulesi’nin altında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu önemli dönüşümü sizlerle paylaşmak bizim için gurur verici.

   


Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Biz Yan Yanayken, Bir Aradayken Çok Güzeliz"

06.07.2026 37 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Aladağ’da hangi hemşehrimize selam verdiysek içimizi ısıtan bir gülüşle karşılaştık, evlatlarımızın neşesine ortak olduk. Bu samimiyet, bu içtenlik hiçbir şeye değişilmez. Şu bir gerçek biz yan yanayken, bir aradayken çok güzeliz. İyi ki varsınız" dedi.

TÜBİTAK Bilim Merkezleri Yaz Akademisi 8 Temmuz’a Kadar Uzatıldı!

TÜBİTAK Bilim Merkezleri Yaz Akademisi 8 Temmuz’a Kadar Uzatıldı!

06.07.2026 31 Görüntülenme

Yaz tatilinde bilimi ve teknolojiyi keşfetmeye hazır mısınız?

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Biz Çok Büyük Bir Aileyiz"

06.07.2026 45 Görüntülenme

Karabük’ün en köklü geleneklerinden biri olan Aladağ Şenlikleri, bu yıl Karabük Belediyesi ve Karabük Kalkınma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER) iş birliğiyle muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Aladağ Mesire Alanı'nda düzenlenen ve binlerce vatandaşı bir araya getiren "8. Aladağ Şenlikleri", adeta bir birlik, beraberlik ve kardeşlik şölenine dönüştü.