Saat Kulesi Parkı Açılıyor!
Eklenme Tarihi: 22.08.2024 1597 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Karabük’ün simgesi olan saat kulesinin altında yıllardır atıl kalan alan, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden canlandı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde, bu bölge baştan sona yenilenerek “Saat Kulesi Parkı” adıyla halkımızın hizmetine sunuluyor.

Başkanımız Özkan Çetinkaya, bu projeye dair şunları söyledi: "Karabük’ün değerlerine sahip çıkarak, şehrimize yeni yaşam alanları kazandırmak öncelikli hedefimiz. Saat Kulesi Parkı, geçmişle geleceği bir araya getiren bir buluşma noktası olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu yeni parkımızın açılışına davet ediyorum".

Açılış töreni Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecektir. Hafta sonu kahvaltı yapacak ailelerimize çay ikramımız olacak ve dışarıdan yemek getirmek serbesttir. Karabük’ün kalbinde, Saat Kulesi’nin altında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu önemli dönüşümü sizlerle paylaşmak bizim için gurur verici.

   


Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Mustafa Erten Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mustafa Erten Son Yolculuğuna Uğurlandı

09.06.2026 39 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Geçirdiği elim kaza sonucu ebediyete irtihal eden CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’i son yolculuğuna uğurladık. Merhum Mustafa Erten’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Şehrimizin Kalbi Olan Esnafımızın Her Zaman Yanındayız"

09.06.2026 24 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ankara Caddesi esnaflarımızla bir araya gelerek taleplerini dinledik, ortak akılla üreteceğimiz çözümleri konuştuk. Şehrimizin kalbi olan esnafımızın her zaman yanındayız. Tüm esnaf kardeşlerime hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Şenay Aybüke Yalçın’ı Şehadetinin Yıl Dönümünde Rahmet, Minnet ve Hürmetle Yâd Ediyorum"

09.06.2026 20 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Öğretmenlik aşkıyla çıktığı yolun henüz başında, ‘Bayrağın dalgalandığı her yer vatanımızdır’ diyerek göreve başlayan ve hain terör örgütü tarafından şehit edilen Şenay Aybüke Yalçın’ı şehadetinin yıl dönümünde rahmet, minnet ve hürmetle yâd ediyorum. Mekânı cennet, ruhu şad, aziz hatırası daim olsun" dedi.