Saat Kulesi Parkı Açılıyor!
Eklenme Tarihi: 22.08.2024 1457 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Karabük’ün simgesi olan saat kulesinin altında yıllardır atıl kalan alan, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden canlandı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde, bu bölge baştan sona yenilenerek “Saat Kulesi Parkı” adıyla halkımızın hizmetine sunuluyor.

Başkanımız Özkan Çetinkaya, bu projeye dair şunları söyledi: "Karabük’ün değerlerine sahip çıkarak, şehrimize yeni yaşam alanları kazandırmak öncelikli hedefimiz. Saat Kulesi Parkı, geçmişle geleceği bir araya getiren bir buluşma noktası olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu yeni parkımızın açılışına davet ediyorum".

Açılış töreni Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecektir. Hafta sonu kahvaltı yapacak ailelerimize çay ikramımız olacak ve dışarıdan yemek getirmek serbesttir. Karabük’ün kalbinde, Saat Kulesi’nin altında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu önemli dönüşümü sizlerle paylaşmak bizim için gurur verici.

   


Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Aydınlıkevler Mahallesi Halim Deresi’nde Kapsamlı Islah Çalışması Başladı

Aydınlıkevler Mahallesi Halim Deresi’nde Kapsamlı Islah Çalışması Başladı

20.04.2026 10 Görüntülenme

Aydınlıkevler Mahallesi Halim Deresi’nde kapsamlı bir ıslah çalışmasına başlıyoruz. Mevcut yapıyı tamamen yenileyerek mahallemize daha modern ve estetik bir görünüm kazandırıyoruz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Demir Kartal’ımızın Arkasında Dimdik Durmaya Devam Edeceğiz"

20.04.2026 13 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük’ün gururu Demir Kartal’ımızın, Fenerbahçe karşısındaki mücadelesini büyük bir coşkuyla takip ettik. Skor ne olursa olsun, Demir Kartal’ımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz" dedi.