Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
Eklenme Tarihi: 24.07.2024 727 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Değerli hemşehrilerim, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, basında sansürün kaldırılışının yanı sıra basın bayramı olarak kutlanmaktadır.

Bu müstesna günde, milletimizin ve demokrasimizin temel taşlarından biri olan basın özgürlüğünün ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz. Basın, doğru bilgiye ulaşmamızı sağlayan, hakikatin ve adaletin sesidir.

Özgür ve bağımsız bir medya, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve toplumumuzun huzur ve refahı için elzemdir. Basının sansürsüz çalışabilmesi, doğru ve tarafsız haber yapabilmesi, milletimizin sağlıklı bir şekilde bilgiye erişebilmesi için büyük öneme sahiptir. Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil, bütün milletimizin hakkıdır.

Bizler, yerel yönetimler olarak, milli değerlerimize saygılı, ahlaki ve vicdani sorumluluklarını yerine getiren basın mensuplarımızın her daim yanında olacağız. Gazetecilerimizin emeklerini ve fedakârlıklarını takdir ediyor, onların zorlu görevlerinde yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Milletimizin menfaatini gözeten, hakikat peşinde koşan tüm gazetecilere teşekkür ediyor ve onları saygıyla selamlıyorum.

Unutmayalım ki basın özgürlüğü, milli iradenin tecellisi ve demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurudur. Bu değer uğruna mücadele etmek, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu vesileyle, basın özgürlüğü mücadelesinde hayatını kaybeden tüm gazetecileri rahmetle anıyor, görev başındaki tüm basın mensuplarına başarılar diliyorum. Saygılarımla" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Halkımızla Bir ve Beraberiz"

07.11.2025 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cuma Pazarı’ndayız. Halkımızla bir ve beraberiz. Durmak yok, hizmete devam" dedi.

AK Parti Genel Sekreteri İnan’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

AK Parti Genel Sekreteri İnan’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

07.11.2025 22 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "AK Parti Genel Sekreterimiz Sayın Eyyüp Kadir İnan, Genel Sekreter Yardımcılarımız Ceren Tuncer ve Ali Taylan Öztaylan ile AK Parti Karabük Koordinatörümüz, 27. Dönem Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ile bir araya gelerek şehrimizin gündemini, devam eden çalışmalarımızı ve planladığımız projeleri değerlendirdik. Karabük’ümüzün geleceği için aynı kararlılık ve aynı dava bilinciyle çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti Genel Sekreteri İnan ve Başkan Çetinkaya’dan Esnaf Ziyareti

AK Parti Genel Sekreteri İnan ve Başkan Çetinkaya’dan Esnaf Ziyareti

07.11.2025 20 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "AK Parti Genel Sekreterimiz Sayın Eyyüp Kadir İnan, Genel Sekreter Yardımcılarımız Ceren Tuncer ve Ali Taylan Öztaylan, AK Parti Karabük Koordinatörümüz ve 27. Dönem Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ile birlikte Kemal Güneş Caddesi’nde esnafımızı ziyaret ettik" dedi.