Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
Eklenme Tarihi: 24.07.2024 578 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Değerli hemşehrilerim, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, basında sansürün kaldırılışının yanı sıra basın bayramı olarak kutlanmaktadır.

Bu müstesna günde, milletimizin ve demokrasimizin temel taşlarından biri olan basın özgürlüğünün ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz. Basın, doğru bilgiye ulaşmamızı sağlayan, hakikatin ve adaletin sesidir.

Özgür ve bağımsız bir medya, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve toplumumuzun huzur ve refahı için elzemdir. Basının sansürsüz çalışabilmesi, doğru ve tarafsız haber yapabilmesi, milletimizin sağlıklı bir şekilde bilgiye erişebilmesi için büyük öneme sahiptir. Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil, bütün milletimizin hakkıdır.

Bizler, yerel yönetimler olarak, milli değerlerimize saygılı, ahlaki ve vicdani sorumluluklarını yerine getiren basın mensuplarımızın her daim yanında olacağız. Gazetecilerimizin emeklerini ve fedakârlıklarını takdir ediyor, onların zorlu görevlerinde yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Milletimizin menfaatini gözeten, hakikat peşinde koşan tüm gazetecilere teşekkür ediyor ve onları saygıyla selamlıyorum.

Unutmayalım ki basın özgürlüğü, milli iradenin tecellisi ve demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurudur. Bu değer uğruna mücadele etmek, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu vesileyle, basın özgürlüğü mücadelesinde hayatını kaybeden tüm gazetecileri rahmetle anıyor, görev başındaki tüm basın mensuplarına başarılar diliyorum. Saygılarımla" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize Minnettarız"

15.07.2025 12 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "15 Temmuz’un yıldönümünde, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizin emanetleri ve kahraman gazilerimizle bir araya geldik. Şehit ailelerimize ve gazilerimize minnettarız" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Aziz Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun"

15.07.2025 12 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "15 Temmuz’un yıldönümünde, başta Karabüklü Şehitlerimiz Metin Arslan ve Barış Efe olmak üzere tüm Kahramanlarımızı Yenişehir Camiinde Mevlid-i Şerif programında dualarla andık. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi.

Karabük’ün Dört Bir Yanı Ay Yıldızla Donatıldı

Karabük’ün Dört Bir Yanı Ay Yıldızla Donatıldı

14.07.2025 10 Görüntülenme

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla, Karabük’ün dört bir yanı ay yıldızla donatıldı. Bu millet var oldukça, bu bayrak da göklerden inmeyecek!