Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım
Eklenme Tarihi: 01.07.2024 794 Görüntülenme

Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım

Türkiye - Avusturya 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası milli maç heyecanını 02 Temmuz 2024 Salı günü saat 22.00'de Kemal Güneş Caddesinde (Hürriyet Caddesi) kurulacak ekranda izleyerek birlikte yaşayalım. Çay ve çekirdek ikramımız olup tüm halkımız davetlidir. Ayrıca çocuklarımız için eğlence ve pamuk şeker ikramımız olacaktır.

Başkan Çetinkaya Esnaflarımızı ve Hemşehrilerimizi Ziyaret Ederek İmsakiye Dağıttı

Başkan Çetinkaya Esnaflarımızı ve Hemşehrilerimizi Ziyaret Ederek İmsakiye Dağıttı

16.02.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ramazan’ın bereketini hemşehrilerimizle paylaşmak için esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek imsakiye dağıttık. Bu mübarek ayın şehrimize huzur ve bereket getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerime hayırlı Ramazanlar temenni ediyorum" dedi.

Karabük’te Ramazan Sokağı Etkinlikleri Başlıyor

Karabük’te Ramazan Sokağı Etkinlikleri Başlıyor

16.02.2026 76 Görüntülenme

Karabük Belediyesinin geçtiğimiz yıl mahallelerde "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" adıyla gerçekleştirdiği ve yoğun ilgi gören programların ardından, bu yıl Ramazan ayına özel hazırlanan "Ramazan Sokağı" etkinlikleri başlıyor. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikler, belirlenen günlerde Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde vatandaşlarla buluşacak.