Karabük Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Eklenme Tarihi: 25.06.2024 469 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor

Yaz kurslarımızı başlatıyoruz. Eğitime tam destek veren Karabük Belediyesi vatandaşlarımızın isteklerine yönelik kursları, zengin içerik ve uzman kadrolar ile yaz aylarını dolu dolu geçirmeleri için halkımızın hizmetine sunuyor.

Belediyemiz Sosyal Yaşam Merkezlerimizdeki yaz kurslarından faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın ücretsiz olarak kurslara katılabilmeleri için Sosyal Yaşam Merkezlerimize başvurularını yapmaları yeterli olacaktır.

Akıl Zeka Oyunları, Robotik Kodlama, Kur’an, El Sanatları, Spor, Müzik, Tenis, Masa Tenisi, Halk Oyunları ve Drama branşlarında düzenlenecek kurslarımız 1 Temmuz itibarıyla başlayıp, 15 Ağustos itibarıyla son bulacaktır.

Karabük Belediyesi olarak eğitime tam destek verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Sosyal Yaşam Merkezlerimizde birçok branşta ücretsiz, zengin içerikli ve uzman kadrolar ile vereceğimiz kurslarımızdan faydalanmak isteyen vatandaşlarımızı Sosyal Yaşam Merkezlerimize bekliyoruz" dedi.

 

Post

Sağlıklı Yaşam Egzersizleri Başlıyor

23.10.2024 49 Görüntülenme

Karabük Belediyesi olarak sağlıklı bir yaşam için harekete geçiyoruz. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenleyeceğimiz egzersiz programlarının açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

Post

Karabük Belediyesinden Toplu Sünnet Şöleni

23.10.2024 45 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz sünnet operasyonlarının ardından, çocukların bu önemli gününü unutulmaz kılmak amacıyla toplu sünnet şöleni düzenliyor.