Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Eklenme Tarihi: 14.06.2024 110 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajında; "Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı hep birlikte kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.

Dini bir ibadet olarak kurban ise ‘Allah’a yakın olmak için takdim edilen şey’ anlamında kullanılır. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olurlar.

Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Ülkemize ve tüm İslâm Âlemine hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim" dedi.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Personelimizle Bayramlaştı

24.06.2024 48 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde bayram süresince fedakârca görev yapan personellerimiz ile bayramlaştı.

Post

Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım

21.06.2024 37 Görüntülenme

Türkiye - Portekiz 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası milli maç heyecanını 22 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 19.00'da Kemal Güneş Caddesinde (Hürriyet Caddesi) kurulacak ekranda izleyerek birlikte yaşayalım. Çay ve çekirdek ikramımız olup tüm halkımız davetlidir.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanlığı Geleneksel Bayramlaşma Programına Katıldı

17.06.2024 146 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı dolayısı ile AK Parti Karabük İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu geleneksel bayramlaşma programına katıldı.