Kurban Satış Noktasında Yer Tahsisi Ücretsiz
Eklenme Tarihi: 04.06.2024 606 Görüntülenme

Kurban Satış Noktasında Yer Tahsisi Ücretsiz

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satışları Yenice yolu üzeri, Melise Köyü karşısında ki belediyemiz mezbaha alanında kurulan kurban satış noktasında yapılacaktır.

Kesimler ise her yıl olduğu gibi belediyemiz mezbahasında bayramın 1. günü dini kurallara uygun ve hijyenik bir şekilde vatandaşlarımıza ücretsiz olarak yapılacaktır.

Ayrıca vatandaşlarımızın kurbanlarını rahat bir şekilde alabilmeleri ve mezbaha alanına ulaşımlarını sağlamak amacı ile kurbanlık satış yerine belediyemiz tarafından ücretsiz servis hizmeti de sağlanacaktır.

Ücretsiz servis hizmetimizin sefer saatleri ise şu şekildedir;
Balık Pazarı (Kalkış) 09.00 - 11.00 - 13.00 - 15.00 - 17.00
Mezbaha (Kalkış) 10.00 - 12.00 - 14.00 - 16.00 - 17.15

Bu yıl ise farklı olarak Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın insiyatifleri ile belediyemiz kurbanlık satışı yapacak olan vatandaşlarımızdan yer tahsis ücreti almayacaktır. Vatandaşlarımız hayvanlarını getirdiklerinde, hayvanları ücretsiz bir şekilde kurban satış alanına alınacaktır.

Kurban satışı yapacak olan vatandaşlarımızın 07.06.2024 Cuma günü saat 12.00’ye kadar kurban satış alanındaki birimimize ya da merkez belediye binamız 2. kattaki Halkla İlişkiler birimimize müracaat etmeleri gerekmektedir. Aynı gün belediye binamız 2. kattaki toplantı salonumuzda saat 15.00’de yer tahsisi için kura çekimi yapılacaktır.

Belediyemiz tarafından kurbanlık satış noktası olarak belirlenen Hayvan Pazarının dışında satış yapılması kesinlikle yasaklanırken, yasağa uymayanlara ise Zabıta Müdürlüğümüz ekiplerince gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Kurbanlık satışı yapılan alanda ise denetimler Veteriner Müdürlüğümüz tarafından yapılacaktır. İstek ve şikâyetlerinizi 444 21 78 numaralı Belediye Çağrı Merkezine de iletebilirsiniz.

Post

Başkan Çetinkaya Kemal Güneş ve Fevzi Fırat Caddelerinde Vatandaşlarla Buluştu

07.05.2025 56 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehir merkezinin en yoğun noktalarından Kemal Güneş Caddesi ve Fevzi Fırat Caddesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çetinkaya, esnaf ve bölge sakinleriyle sohbet ederek öneri ve talepleri dinledi; caddeye dair görüşleri birebir aldı.

Post

Karabük Belediyesi’nden Şehir İçi Trafik Düzeni İçin Farkındalık Çalışması ve Yoğun Denetim

06.05.2025 66 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir içi trafik düzenini sağlamak ve trafik kurallarına uyulmasını teşvik etmek amacıyla farkındalık oluşturan bir kamu spotu yayınladı. Videoda, yaya geçitleri, kaldırımlar ve otobüs durakları gibi ortak kullanım alanlarının araçlar tarafından işgal edilmesinin oluşturduğu sorunlara dikkat çekilerek, vatandaşlara ve sürücülere kurallara uyma çağrısı yapıldı.

Post

Ayvazoğlu’ndan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

05.05.2025 72 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karabük İl Koordinatörü, Önceki dönem Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nu Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz" dedi.