Belediyemiz Tarafından 5000 Evler Mezarlığında Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi Okutuldu
Eklenme Tarihi: 09.04.2024 772 Görüntülenme

Belediyemiz Tarafından 5000 Evler Mezarlığında Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi Okutuldu

Ramazan Bayramı arifesinde vatandaşlar yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek için mezarlıklara akın etti. Her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramına bir gün kala Arife Günü 5000 Evler Mezarlığında Belediyemiz tarafından Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi okutuldu. Bu uygulama yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

Öğle namazı sonrasında 5000 Evler Mezarlığında gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına katılım yoğun oldu.

Kur’an ziyafetine Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından yakınlarının mezarlarını ziyaret etti.

Ayrıca Karabük Belediyesi ekipleri tarafından mezarlıklara gül suyu sıkıldı.


Belediyemiz Tarafından 5000 Evler Mezarlığında Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi Okutuldu

Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi TOKİ’yi Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi TOKİ’yi Ziyaret Etti

06.06.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Belen TOKİ’de komşularımızla buluştuk, dertleştik. Belen’in çocuklarına da söz verdik, evlatlarımız betonların arasında büyümesin diye mahalleye cıvıl cıvıl, yeşillikler içinde kocaman bir Tema Park yapıyoruz. Çocuklarımız mutlu biz mutlu" dedi.

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

06.06.2026 21 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.