Belediyemiz Tarafından 5000 Evler Mezarlığında Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi Okutuldu
Eklenme Tarihi: 09.04.2024 954 Görüntülenme

Belediyemiz Tarafından 5000 Evler Mezarlığında Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi Okutuldu

Ramazan Bayramı arifesinde vatandaşlar yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek için mezarlıklara akın etti. Her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramına bir gün kala Arife Günü 5000 Evler Mezarlığında Belediyemiz tarafından Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi okutuldu. Bu uygulama yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

Öğle namazı sonrasında 5000 Evler Mezarlığında gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına katılım yoğun oldu.

Kur’an ziyafetine Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından yakınlarının mezarlarını ziyaret etti.

Ayrıca Karabük Belediyesi ekipleri tarafından mezarlıklara gül suyu sıkıldı.


Belediyemiz Tarafından 5000 Evler Mezarlığında Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi Okutuldu

Hedef: Daha Düzenli, Daha Konforlu, Daha Güzel Bir Karabük

Hedef: Daha Düzenli, Daha Konforlu, Daha Güzel Bir Karabük

21.10.2026 24 Görüntülenme

Üniversite Mahallemizde, Sevgi Pınarı Camii çevresinde asfaltımızı yeniliyor, çevre düzenleme çalışmalarımızla bölgeyi daha güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Her çalışmamızda hedefimiz belli: Daha düzenli, daha konforlu, daha güzel bir Karabük.

Yavuz’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Yavuz’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

21.10.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük İl Müftülüğü görevine atanan Sayın Mustafa Yavuz’u Belediyemizde ağırladık. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Karabük TSO Heyetinden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük TSO Heyetinden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

21.10.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Sayın Ömer Ayar, Meclis Başkanlığına seçilen Sayın Murat Sönmez ve yeni yönetim kurulu üyelerini Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Karabük’ümüzün ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.