Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde İncelemelerde Bulundu
Eklenme Tarihi: 08.04.2024 194 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, bayram tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanacak olan şehirlerarası otobüs terminalinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya gerçekleştirdiği ziyarette otogar yönetimi ve otobüsçüler ile de bir araya gelerek talep, öneri ve şikayetleri dinledi. Otogar içerisinde ve çevresinde yapılacak düzenlemeler için yerinde inceleme yapan Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehirlerarası otobüs terminalinde ki eksiklikleri de tespit ederek gerekli düzenlemelerin yapılacağını ifade etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, ziyaret esnasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Belediyemizin Mali Durumu

17.05.2024 89 Görüntülenme

1 Nisan 2024 tarihi itibariyle belediyemizin toplam borcu 623.734.627 TL’dir.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Özel Çocuklarımıza Ziyaret

16.05.2024 96 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, özel çocukları ziyaret ederek, çocuklar tarafından yapılan gösterileri büyük bir ilgi ile izledi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Sayın Mehmet Özhaseki ile Bir Araya Geldi

13.05.2024 168 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.