Kule Asansör Projesi (Namık Kemal Mahallesi)
Eklenme Tarihi: 15.11.2019 4907 Görüntülenme

Kule Asansör Projesi (Namık Kemal Mahallesi)

Daha önce şehrin yüksek ve engebeli mahallerinde yürüyen merdivenler, üst geçitler, yaya köprüleri, kule asansörler ve yatay asansör yaparak vatandaşlarımızın rahatça ulaşımlarını gerçekleştirebilmesini sağlayan Karabük Belediyesi, 53 metre yüksekliğe sahip 8. Kule Asansörün temelini Namık Kemal Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Mustafa Yazıcı Lisesi karşısında 14 Kasım 2019 tarihinde düzenlenen tören ile attı. Kule Asansör 02 Eylül 2021 Perşembe günü düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Karabük'te şehrin yüksek ve engebeli mahallelerinde üst geçitler, yürüyen merdivenler, yaya köprüler, kule ve yatay asansörlerin, kentte ulaşımın kolayca gerçekleşmesini sağladığını ve hayatı kolaylaştırmayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Vergili; "Karabük’te hayat en kolay nasıl yaşanırsa bu yaşam sizlere sunulacak. Bu kule asansörümüz 4 mahalleye hitap etmekte. Yeni, Bayır, Namık Kemal ve Atatürk Mahalleleri. Bu mahallelerin hangisinden yola çıkarsanız, çıkın 15-20 dakika içerisinde hastaneye ulaşabilirsiniz. Bu asansör kulenin bize maliyeti 2 milyon 700 bin TL. Asansör, Karabüklü vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadesini kullandı.


Namık Kemal Mahallesi Kule Asansör Projesi Hizmete Açıldı

Post

60 Adet Toplu Taşıma Aracının Hizmete Alınması Projesi

13.07.2023 364 Görüntülenme

Gerçekleştirilen tören ile 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 17.00'de, 60 adet toplu taşıma aracı Karabük halkının hizmetine sunulmuştur.

Post

Kamyon ve Tır Garajı Projesi

09.05.2023 500 Görüntülenme

Şehrimizin ihtiyacı olan bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Şoförler ve Otomobilciler Odasıyla birlikte Antepoğlu Sanayi Sitesi bölgesinde hayata geçireceğimiz modern kamyon ve tır garajı kısa sürede hizmete girecek. Bundan sonra şehir merkezi ve mahalle aralarına park uygulaması son bulacak.

Post

15 Bin Lavanta Toprakla Buluştu

15.12.2022 690 Görüntülenme

Bir taraftan pikniğinizi yapacak, diğer taraftan lavanta bahçelerinde gezeceksiniz. Karabük lavanta kokacak. Kanyon Park'ta 15 bin lavantayı toprakla buluşturduk.