Başkan Çetinkaya Yücel Huzurevini Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 11.04.2026 215 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya Yücel Huzurevini Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Yücel Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Büyüklerle yakından ilgilenen Başkan Çetinkaya, ziyaret sırasında samimi sohbetler gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÇETİNKAYA: "VEFA BİZİM İÇİN KELİMEDEN ÇOK DAHA FAZLASI"

Ziyaret kapsamında huzurevi sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Çetinkaya, kanun ve mevzuat çerçevesinde uygun olan tüm isteklerin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Vefanın sadece bir söz değil, bir duruş olduğunu belirten Başkan Çetinkaya, büyüklerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı.

Karabük Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAMER personellerinin düzenli olarak huzurevini ziyaret ettiğini belirten Başkan Çetinkaya; "Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizler bu ülkeye, bu şehre yıllarca hizmet ettiniz. Bundan sonra bizler de sizlerin huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Vefa, bizim anlayışımızda sözde değil özdedir" dedi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette huzurevi sakinleri şarkılar söyleyip şiirler okurken, Başkan Çetinkaya da bu anlara eşlik etti. Program sonunda huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile birlikte kurum ve birim müdürleri de hazır bulundu.


Başkan Çetinkaya Yücel Huzurevini Ziyaret Etti

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

01.08.2026 45 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Kent genelindeki ulaşım hamlesine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; 5000 Evler Kanyın Köprü, 5000 Evler 33 Nolu Cadde ve Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasının da çok kısa süre içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

01.08.2026 38 Görüntülenme

Evlatlarımızın neşesi, ailelerimizin tebessümüyle Karabük Millet Bahçesi ve Kent Meydanında yine cıvıl cıvıl bir akşam yaşadık!

Her Yerdeyiz

Her Yerdeyiz

01.08.2026 37 Görüntülenme

Karabük’ümüz için 7/24 sahadayız.