Ramazan Coşkusu Karabük’te Gün Boyu Sürüyor
Eklenme Tarihi: 06.03.2026 228 Görüntülenme

Ramazan Coşkusu Karabük’te Gün Boyu Sürüyor

Karabük Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak kurulan Ramazan Sokağı, günün farklı saatlerine yayılan etkinlik programıyla vatandaşlarımızın buluşma noktası haline geldi. Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde gerçekleştirilen organizasyonda gündüz saatlerinde öğrenciler için atölye çalışmaları düzenlenirken, akşamları geleneksel Ramazan etkinlikleri yoğun katılımla sürüyor.

Gündüz programında çocuklar tuval boyama ve fener yapımı etkinliklerine katılarak keyifli vakit geçirirken, akşam saatlerinde Hacivat ve Karagöz gösterileri, hat ve ebru atölyeleri ile çocuk oyun alanları ilgi görüyor. İkramlar ve çeşitli aktivitelerle zenginleşen etkinliklerin Ramazan ayı boyunca devam edeceği belirtildi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ramazan Sokağı’nın her yaştan vatandaşı bir araya getiren bir organizasyona dönüştüğünü belirterek; "Ramazan’ın birlik ve paylaşma ruhunu şehrimizde canlı tutmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın neşesi ve hemşehrilerimizin ilgisi bizlere güç veriyor" dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlarımız ise son iki yıldır Karabük’te Ramazan akşamlarının daha düzenli ve kapsamlı programlarla geçtiğini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Aileler, özellikle çocuklara yönelik etkinliklerin Ramazan atmosferini daha anlamlı hale getirdiğini belirterek, organizasyon dolayısıyla Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya teşekkür etti.


Ramazan Coşkusu Karabük’te Gün Boyu Sürüyor

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

01.08.2026 49 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Kent genelindeki ulaşım hamlesine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; 5000 Evler Kanyın Köprü, 5000 Evler 33 Nolu Cadde ve Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasının da çok kısa süre içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

01.08.2026 42 Görüntülenme

Evlatlarımızın neşesi, ailelerimizin tebessümüyle Karabük Millet Bahçesi ve Kent Meydanında yine cıvıl cıvıl bir akşam yaşadık!

Her Yerdeyiz

Her Yerdeyiz

01.08.2026 42 Görüntülenme

Karabük’ümüz için 7/24 sahadayız.