Karabük’te 2. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 11.09.2025 398 Görüntülenme

Karabük’te 2. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni Gerçekleştirildi

Karabük Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında düzenlediği Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni’nin ikincisini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Etkinlikte onlarca çocuk, aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadı.

Şölen öncesinde şehir merkezinde yapılan konvoy renkli görüntülere sahne olurken, çocuklar lunaparkta doyasıya eğlendi. Neşeli anların ardından program Kanyon Park Düğün Salonu’nda devam etti. Belediye tarafından sünnet kıyafetleri, sağlık hizmetleri ve çeşitli ikramların karşılandığı şölen, çocukların yüzünde tebessüm bıraktı, aileler için de anlamlı bir destek oldu.

BAŞKAN ÇETİNKAYA: "ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞMAK EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Geçtiğimiz yıl başlattığımız toplu sünnet şölenimizi bu yıl da sürdürmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Çocuklarımızın bu özel günlerinde yanlarında olmak ve onların mutluluklarını aileleriyle birlikte paylaşmak bizler için ayrı bir anlam taşıyor. İslam kültüründe önemli bir yere sahip olan bu güzel geleneği Karabük’te dayanışma ve kardeşlik ruhuyla yaşatmaya devam edeceğiz."

Şölene; AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, protokol üyeleri ve çok sayıda aile katıldı.

Programın sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, aileler de Karabük Belediyesi’ne teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Düzenlenen şölen, hem çocuklara unutulmaz anılar kazandırdı hem de şehirde birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdi.

 


Karabük’te 2. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni Gerçekleştirildi

Karabük’te Karla Mücadelede 3. Gün: Karabük Belediyesi Gece Gündüz Sahada

Karabük’te Karla Mücadelede 3. Gün: Karabük Belediyesi Gece Gündüz Sahada

29.12.2025 23 Görüntülenme

Karabük’te üç gündür etkisini artırarak süren olağanüstü kar yağışına karşı Belediye ekiplerimiz gece gündüz sahada; ana arterler açık, mücadele aralıksız sürüyor.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

29.12.2025 38 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yalova’da terör örgütü DEAŞ’a karşı yürütülen operasyonda teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehadete eren polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin mâkamı âli, mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun" dedi.

Karabük Belediyesi’nin Yoğun Kar Mesaisi Devam Ediyor

Karabük Belediyesi’nin Yoğun Kar Mesaisi Devam Ediyor

29.12.2025 44 Görüntülenme

Karabük’te iki gündür etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte Karabük Belediyesi, şehir genelinde ulaşımın aksamaması ve günlük yaşamın güvenli şekilde devam etmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.