Başkan Çetinkaya’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
Eklenme Tarihi: 23.07.2025 349 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, basının demokrasinin temel unsurlarından biri olduğuna vurgu yaparak tüm gazetecilerin bayramını kutladı.

Başkan Çetinkaya mesajında; "Basın; kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, toplumsal değerlere ışık tutulması ve demokrasinin gelişmesi noktasında büyük bir sorumluluk üstlenmektedir. 24 Temmuz 1908’de II. Meşrutiyet’in ilanı ile birlikte Türk basınında sansürün kaldırılması, basın tarihinde yeni bir dönemin kapılarını aralamış ve bu gün Basın Bayramı olarak kabul edilmiştir. Bu vesileyle; kalemini hakikat, doğruluk ve kamu yararı için kullanan tüm gazetecilerimizi gönülden kutluyorum.

Demokratik toplumlarda yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü güç olarak bilinen basın, özgürlükler çerçevesinde yürüttüğü yayıncılık faaliyetleriyle milletimizin ortak vicdanına ses olmaktadır. Bu anlayışla görev yapan, aklı ve vicdanı berrak, ilkeli, tarafsız ve sorumluluk bilinciyle hareket eden tüm basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Kurtuluş Mücadelesi’nde kalemleriyle destek veren, bu uğurda bedel ödeyen tüm basın kahramanlarımızı da rahmet ve minnetle anıyorum.

Başta Karabük’ümüzün sesi olan yerel basın mensuplarımız olmak üzere, kamu yararı gözeten tüm gazetecilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyor; 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyorum" dedi.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

14.12.2025 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Gülşah Durbay’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhumeye Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere sevenlerine, yakınlarına ve Manisa halkına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Karabük Bilim Merkezi’nde Çocuklara Özel 3 Boyutlu Kalem Atölyesi Gerçekleştirildi

Karabük Bilim Merkezi’nde Çocuklara Özel 3 Boyutlu Kalem Atölyesi Gerçekleştirildi

14.12.2025 28 Görüntülenme

Karabük Bilim Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz 3 Boyutlu Kalem Atölyesinde evlatlarımızın mutluluğu her şeye değerdi. Çocuklarımızın hayal kurduğu, ürettiği bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz.

Başkan Çetinkaya Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’nde Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Çetinkaya Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’nde Çalışmaları Yerinde İnceledi

13.12.2025 28 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’nde çalışmalarımızı yerinde inceledik. İnşallah tamamlandığında burası Karabük’ün en güzel caddelerinden biri olacak. Karabük’ümüz için durmadan yorulmadan çalışıyoruz" dedi.