Karabük Belediyesi'nden Hizmette Kolaylık: Yeni Akıllı Vezneler Hizmete Girdi
Eklenme Tarihi: 20.06.2025 316 Görüntülenme

Karabük Belediyesi'nden Hizmette Kolaylık: Yeni Akıllı Vezneler Hizmete Girdi

Karabük Belediyesi, vatandaşların Belediyeye ait ödemelerini zaman ve mekân sınırlaması olmaksızın gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir genelindeki akıllı vezne noktalarının sayısını artırdı. Yeni kurulan üç noktayla birlikte toplam altı lokasyonda 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verilmeye başlandı.

Yeni hizmete giren akıllı vezneler; 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’nde muhtarlık binası yanında, Hürriyet Mahallesi’nde Köprübaşı Camii yanında ve Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’nde Zübeyde Hanım İl Halk Kütüphanesi’nin altında yer alıyor. Bu yeni noktalar, Merkez Belediye Binası, 100. Yıl Kitap Kafe ve 5000 Evler Emekliler Evi’nde hâlihazırda hizmet veren akıllı veznelerle birlikte hizmet ağını genişletti.

Vatandaşlar, bu vezneler aracılığıyla su faturası, çevre temizlik vergisi, emlak vergisi, ilan reklam vergisi, eğlence vergisi gibi tüm Belediye ödemelerini banka veya kredi kartı ile kolaylıkla yapabiliyor. Aynı zamanda kartlı su sayaçlarına yükleme işlemleri de yine bu cihazlar üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya şu ifadeleri kullandı: "Vatandaş odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Teknolojik yatırımlarla hemşehrilerimizin günlük işlemlerini kolaylaştırmayı öncelikli hedeflerimiz arasında görüyoruz. Yeni akıllı vezne noktalarımızla ödeme işlemlerini mesai saatlerine bağlı kalmadan, hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirme imkânı sunuyoruz. Hizmetlerimizi daha erişilebilir kılmak için dijital dönüşüme kararlılıkla devam edeceğiz."

Şehidimizin Adı Karabük’te Yaşayacak

Şehidimizin Adı Karabük’te Yaşayacak

19.08.2025 74 Görüntülenme

Yenilediğimiz Ormancılar Parkı’nı, kahraman hemşehrimiz adıyla "Şehit Enes Kızılyer Ormancılar Parkı" olarak şehidimizin aziz hatırasını yaşatacak.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Gelişiniz Güle Güle, Gidişiniz Güle Güle, Her İşiniz Güle Güle Olsun"

19.08.2025 42 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Sıla-i rahim için şehrimize gelen tüm hemşehrilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ata topraklarına, köylerimize, yaylalarımıza ve baba ocağına gösterdikleri vefadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Karabük İçin Kurumlarımızla El Ele Çalışıyoruz"

18.08.2025 77 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Devlet Su İşleri (DSİ) Kastamonu Bölge Müdürü Yasin Devrim ve DSİ teşkilatı ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, şehirde devam eden DSİ projeleri, altyapı yatırımları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar masaya yatırıldı.