Karabük Belediyesi, Şehir Temizliğinde Kesintisiz Çalışıyor
Eklenme Tarihi: 12.06.2025 420 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Şehir Temizliğinde Kesintisiz Çalışıyor

Karabük Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, sabahın erken saatlerinden gece geç vakitlere kadar birçok noktada yoğun mesai yaparak cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Kent merkezinden mahalle aralarına, yürüyüş yollarından çocuk oyun alanlarına kadar birçok alanda eş zamanlı temizlik çalışmaları devam ediyor. Ekipler, çöp konteynerlerinin düzenli olarak yıkanması ve dezenfekte edilmesinin yanı sıra, çevre kirliliği oluşturan moloz ve büyük hacimli atıklar da belirlenen noktalardan kısa sürede temizleniyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehir temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek şu açıklamalarda bulundu: "Temizlik, sadece belediyecilik hizmeti değil; aynı zamanda şehir kültürünün bir parçasıdır. Daha sağlıklı, daha düzenli bir Karabük için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte sahadayız. Hemşehrilerimizin memnuniyeti ve şehrimizin estetik görünümü için anlık müdahalelerde bulunuyor, her mahallede düzenli denetimler gerçekleştiriyoruz. Biz Karabük’ü bugünün ihtiyaçlarıyla değil, geleceğin vizyonuyla ele alıyoruz."

   


Karabük Belediyesi, Şehir Temizliğinde Kesintisiz Çalışıyor

Başkan Çetinkaya Safranbolu Kalealtı Eğitim ve Kent Tarihi Müzesi Açılışına Katıldı

Başkan Çetinkaya Safranbolu Kalealtı Eğitim ve Kent Tarihi Müzesi Açılışına Katıldı

24.11.2025 43 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimize değer katacak Kalealtı Eğitim ve Kent Tarihi Müzesi’nin açılış programına katıldık. Şehrimizin kültürel mirasına ışık tutacak, geçmişle bugünü buluşturacak bu kıymetli eserin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü Kutluyoruz

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü Kutluyoruz

24.11.2025 47 Görüntülenme

1963 yılından bu yana Karabük’ümüzde yaşayan, ömrünü öğrenciler yetiştirmeye adamış Karabük sevdalısı emekli öğretmenlerimiz Mehmet ve Melek Uzuntiryaki’yi Yücel Huzurevi’nde ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladık.

Karabük’e Yeni Nesil Ulaşım Konforu: Kapalı ve Klimalı Duraklar Geliyor

Karabük’e Yeni Nesil Ulaşım Konforu: Kapalı ve Klimalı Duraklar Geliyor

24.11.2025 43 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir içi ulaşımda konforu artırmak için kapalı ve klimalı otobüs durakları kazandırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamındaki duraklar, eski Balık Pazarı mevkiinde devam eden kaldırım ve peyzaj düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından yerlerine monte edilecek.