Başkan Çetinkaya Kemal Güneş ve Fevzi Fırat Caddelerinde Vatandaşlarla Buluştu
Eklenme Tarihi: 07.05.2025 239 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya Kemal Güneş ve Fevzi Fırat Caddelerinde Vatandaşlarla Buluştu

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehir merkezinin en yoğun noktalarından Kemal Güneş Caddesi ve Fevzi Fırat Caddesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çetinkaya, esnaf ve bölge sakinleriyle sohbet ederek öneri ve talepleri dinledi; caddeye dair görüşleri birebir aldı.

Başkan Çetinkaya, vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür ederken, Belediye olarak her zaman halkın taleplerine öncelik verdiklerini vurguladı. Esnaf ve vatandaşlar ise Belediyenin son dönemde yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını belirterek bazı taleplerini iletti.

Başkan Çetinkaya ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kemal Güneş ve Fevzi Fırat Caddeleri Karabük için önemli bölgelerden. Bugün burada vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya gelip onların görüşlerini dinledik. Bizim hedefimiz, halkımızın katkılarıyla Karabük’ü daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek. Hemşehrilerimizin desteğiyle bu hedefe birlikte yürüyoruz."


Başkan Çetinkaya Kemal Güneş ve Fevzi Fırat Caddelerinde Vatandaşlarla Buluştu

Karabük Belediyesi, Evliliğe Adım Atan Çiftleri Yalnız Bırakmıyor

Karabük Belediyesi, Evliliğe Adım Atan Çiftleri Yalnız Bırakmıyor

10.07.2025 48 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, evlilik hazırlığı yapan çiftlere ve dar gelirli ailelere yönelik sosyal destek uygulamalarıyla toplumda karşılık bulan kalıcı adımlar atmaya devam ediyor. Daha önce kamuoyuna duyurulan destek paketi kapsamında; düğün salonu tahsisi ve gelinlik-damatlık yardımları aralıksız şekilde sürdürülüyor.

Karabük Belediyesi’nden Esnafa Destek: Açık Hava Reklam Alanlarında İndirimli Rezervasyon Başladı

Karabük Belediyesi’nden Esnafa Destek: Açık Hava Reklam Alanlarında İndirimli Rezervasyon Başladı

09.07.2025 54 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir genelindeki açık hava reklam alanlarının işletmesini devralarak yeni bir dönemi başlattı. Belediye kontrolüne geçen billboard, CLP raket ve durak reklam üniteleri için rezervasyon süreci resmen başladı. Bu kapsamda Karabük esnafı, reklam çalışmalarında Belediyeye ait bu alanlardan indirimli şekilde yararlanabilecek.