Başkan Çetinkaya Kemal Güneş ve Fevzi Fırat Caddelerinde Vatandaşlarla Buluştu
Eklenme Tarihi: 07.05.2025 1192 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya Kemal Güneş ve Fevzi Fırat Caddelerinde Vatandaşlarla Buluştu

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehir merkezinin en yoğun noktalarından Kemal Güneş Caddesi ve Fevzi Fırat Caddesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çetinkaya, esnaf ve bölge sakinleriyle sohbet ederek öneri ve talepleri dinledi; caddeye dair görüşleri birebir aldı.

Başkan Çetinkaya, vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür ederken, Belediye olarak her zaman halkın taleplerine öncelik verdiklerini vurguladı. Esnaf ve vatandaşlar ise Belediyenin son dönemde yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını belirterek bazı taleplerini iletti.

Başkan Çetinkaya ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kemal Güneş ve Fevzi Fırat Caddeleri Karabük için önemli bölgelerden. Bugün burada vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya gelip onların görüşlerini dinledik. Bizim hedefimiz, halkımızın katkılarıyla Karabük’ü daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek. Hemşehrilerimizin desteğiyle bu hedefe birlikte yürüyoruz."


Başkan Çetinkaya Kemal Güneş ve Fevzi Fırat Caddelerinde Vatandaşlarla Buluştu

Memmedova, Aliyev ve Çetinkaya’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Memmedova, Aliyev ve Çetinkaya’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

16.10.2026 42 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Azerbaycan ve Özbekistan Devlet Sanatçısı Sayın Gülyanak Memmedova ve Ebedi Birlik Genel Başkanı Sayın Şahin Aliyev ve BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’yı Belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya, Karabük Postası Gazetesi’nin 71. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Karabük Postası Gazetesi’nin 71. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Programına Katıldı

16.10.2026 43 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Postası Gazetesi’nin 71. kuruluş yıl dönümü kutlama programına katıldık. Şehrimizin sesi olan tüm basın mensuplarımıza, kamuoyunu doğru ve hızlı bilgilendirme noktasındaki emekleri için teşekkür ediyor; Karabük Postası’nın 71. kuruluş yıl dönümünü gönülden kutluyorum. Karabük Postası ailesine yeni yerlerinin hayırlı olmasını diliyor, nice başarılı yıllar temenni ediyorum" dedi.