Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Kemal Güneş Caddesi’ne Taşınıyor
Eklenme Tarihi: 22.04.2025 1079 Görüntülenme

Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Kemal Güneş Caddesi’ne Taşınıyor

Karabük Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Şehrin en işlek noktalarından biri olan Kemal Güneş Caddesi (Hürriyet Caddesi), 23 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te çocuklar için eğlence dolu bir etkinlik alanına dönüşecek.

Etkinlik kapsamında çocuklar; oyun grupları, sahne gösterileri, renkli aktiviteler ve çeşitli ikramlarla dolu unutulmaz bir gün geçirecek. Karabük Belediyesi, bayramın ruhuna yakışır bir organizasyonla minik misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, etkinlik öncesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "23 Nisan, milletimizin bağımsızlık iradesinin tüm dünyaya ilan edildiği, milli egemenliğin teminat altına alındığı çok özel bir gündür. Bu tarihi günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramı hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için düzenlediğimiz bu özel programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum."

İkinci Sıra Park Yapma, Yaya Geçidini Boş Bırak, Trafiği Aksatma

İkinci Sıra Park Yapma, Yaya Geçidini Boş Bırak, Trafiği Aksatma

13.03.2026 41 Görüntülenme

Güzel Karabük’ümüzün güzel insanları… Şehrimizi ceza ile değil, sevgi, saygı ve empatiyle birlikte koruyalım.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

13.03.2026 42 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli tarihçi, akademisyen ve yazar İlber Ortaylı’nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, ülkemize, Ortaylı ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan Başkan Candaroğlu’na Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Başkan Candaroğlu’na Ziyaret

13.03.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Arnavutköy Belediye Başkanı Sayın Mustafa Candaroğlu’na nazik misafirperverliği için teşekkür ediyorum" dedi.