Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Kemal Güneş Caddesi’ne Taşınıyor
Eklenme Tarihi: 22.04.2025 1556 Görüntülenme

Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Kemal Güneş Caddesi’ne Taşınıyor

Karabük Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Şehrin en işlek noktalarından biri olan Kemal Güneş Caddesi (Hürriyet Caddesi), 23 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te çocuklar için eğlence dolu bir etkinlik alanına dönüşecek.

Etkinlik kapsamında çocuklar; oyun grupları, sahne gösterileri, renkli aktiviteler ve çeşitli ikramlarla dolu unutulmaz bir gün geçirecek. Karabük Belediyesi, bayramın ruhuna yakışır bir organizasyonla minik misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, etkinlik öncesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "23 Nisan, milletimizin bağımsızlık iradesinin tüm dünyaya ilan edildiği, milli egemenliğin teminat altına alındığı çok özel bir gündür. Bu tarihi günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramı hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için düzenlediğimiz bu özel programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum."

5000 Evler 33 Nolu Caddede Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor

5000 Evler 33 Nolu Caddede Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor

27.10.2026 51 Görüntülenme

5000 Evler 33 Nolu Caddemizde ekiplerimizle birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak caddemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için sahadaki çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Bismillah Dedik Kazmayı Vurduk"

26.10.2026 58 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bismillah dedik kazmayı vurduk. Gayret bizden takdir Allahtan. Karabük’ümüze hayırlı olsun" dedi.