Karabük’te Ramazan Bayramı Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz
Eklenme Tarihi: 28.03.2025 461 Görüntülenme

Karabük’te Ramazan Bayramı Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatıyla uygulamaya alınan karar kapsamında, Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından işletilen otobüs ve minibüsler, 3 günlük bayram süresi boyunca tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Ücretsiz ulaşım uygulaması, yalnızca Karabük Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma araçlarında geçerli olacak. Vatandaşların herhangi bir belge ya da başvuru yapmasına gerek kalmadan araçlardan doğrudan faydalanabileceği belirtildi.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; "Bayramlar, birlik ve beraberliğin en yoğun hissedildiği özel günlerdir. Bu güzel günlerde hemşehrilerimizin ulaşımla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadan sevdiklerine kavuşabilmeleri için şehir içi toplu taşıma araçlarımızı ücretsiz hale getirdik. Karabük’te bayramın ruhuna yakışır bir dayanışma ve paylaşım ortamı oluşturmak en büyük temennimiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Gençlerle Buluşuyoruz!"

20.08.2025 25 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "22 Ağustos Cuma akşamı saat 20.30’da Karabük Bilim Merkezi’nde genç kardeşlerimizle bir araya geleceğiz. Çünkü biz inanıyoruz ki; Karabük’ün yarınlarını gençlerin sözü şekillendirecek" dedi.

Şehidimizin Adı Karabük’te Yaşayacak: Ormancılar Parkı Yenilendi, Şehit Enes Kızılyer’in İsmi Verildi

Şehidimizin Adı Karabük’te Yaşayacak: Ormancılar Parkı Yenilendi, Şehit Enes Kızılyer’in İsmi Verildi

19.08.2025 84 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Beşbinevler Mahallesi’nde yıllardır şehrin nefes alan noktalarından biri olan Ormancılar Parkı’nı baştan sona yeniledi. Modern bir yaşam alanına dönüştürülen park, artık "Şehit Enes Kızılyer Ormancılar Parkı" adıyla Karabüklülere hizmet verecek.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Gelişiniz Güle Güle, Gidişiniz Güle Güle, Her İşiniz Güle Güle Olsun"

19.08.2025 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Sıla-i rahim için şehrimize gelen tüm hemşehrilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ata topraklarına, köylerimize, yaylalarımıza ve baba ocağına gösterdikleri vefadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.