Ramazan Coşkusu Kılavuzlar’da Yaşandı
Eklenme Tarihi: 13.03.2025 390 Görüntülenme

Ramazan Coşkusu Kılavuzlar’da Yaşandı

Karabük Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde etkinliği, bu kez Kılavuzlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Geleneksel Ramazan eğlenceleriyle renklenen akşamda, mahalle sakinleri keyifli anlar yaşadı.

Etkinlikler bu akşam 19.30’da Kurtuluş Mahallesi Meriç Camii’inde gerçekleşecek olup, tüm halkımız davetlidir.


Ramazan Akşamları Mahallelerimizde, Birlik ve Beraberlikle Daha da Güzelleşiyor

Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlu Olsun

Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlu Olsun

20.11.2025 35 Görüntülenme

Çocuklarımızın gülüşü, şehrimizin en kıymetli mirasıdır. Onlar için daha güzel ve daha güvenli bir Karabük inşa etmeye devam ediyoruz.

Karabük’te Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Karabük’te Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

20.11.2025 34 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir estetiğini güçlendiren ve altyapı güvenliğini artıran çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda elektrik hatlarının yer altına alınmasına yönelik uygulamalar 5000 Evler, Kılavuzlar Mahallesi ve 100. Yıl Mahallesi’nde başlatıldı.

Başkan Çetinkaya’dan Tüccarlar İş Merkezi Esnaflarına Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Tüccarlar İş Merkezi Esnaflarına Ziyaret

19.11.2025 48 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, Karabük Esnaf Kredi Kefalet-2 Kooperatifi Başkanı Nurettin Tümen ile birlikte Tüccarlar İş Merkezi’ndeki esnaflarımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı değerlendirdik, yeni projelerimizi paylaştık" dedi.