Başkan Çetinkaya, Üniversiteli Gençlerle Sahurda Bir Araya Geldi
Eklenme Tarihi: 07.03.2025 669 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya, Üniversiteli Gençlerle Sahurda Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, üniversiteli gençlerle Karabük Belediyesi Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen sahur programında buluştu. Başkan Çetinkaya, gençlerle bir arada olup sohbet ederek, onların görüş ve düşüncelerini dinledi.

Sahur programında gençlerle vakit geçirmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetinkaya; "Gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır. Onlarla birlikte olmak, onların fikirlerini dinlemek bizler için çok değerli. Karabük Belediyesi olarak, gençlerimize yönelik destek ve etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çetinkaya, üniversiteli gençlerin sosyal ve kültürel yaşamlarına katkı sağlamak amacıyla, gelecekte de benzer buluşmaların devam edeceğini belirtti.

Otizmin Farkında, Yaşamın İçinde Hep Birlikteyiz

Otizmin Farkında, Yaşamın İçinde Hep Birlikteyiz

02.04.2026 14 Görüntülenme

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü. Otizmin farkında, yaşamın içinde hep birlikteyiz.

Belediye Meclisimizin Nisan Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Nisan Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

01.04.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Nisan ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.