5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu
Eklenme Tarihi: 07.03.2025 849 Görüntülenme

5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu

Karabük Belediyesi’nin Ramazan ayına özel düzenlediği "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Yoğun katılımın olduğu programda, Hacivat-Karagöz gösterileri, eğlenceli yarışmalar ve müzik dinletileriyle keyifli anlar yaşandı.

Etkinlikte, Ramazan’ın manevi atmosferini mahallelere taşımaya devam eden Karabük Belediyesi, teravih namazı çıkışında geleneksel Ramazan şerbeti ikram etti. Hem eğlencenin hem de paylaşma ve dayanışma ruhunun ön planda olduğu bu etkinlikte, mahalle sakinleri Ramazan coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Karabük Belediyesi, Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenleyeceği etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam edecek. Bir sonraki etkinlik, Ramazan’ın 7. gününde saat 19.30’da Çerçiler Mahallesi Dursanlar Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Mahallelerimizde Sürüyor

Sulama Çalışmalarımızı Aralıksız Sürdürüyoruz

Sulama Çalışmalarımızı Aralıksız Sürdürüyoruz

26.06.2026 33 Görüntülenme

Şehrimizin yeşil alanlarında sulama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Ulaşımda Yaz Tarifesi Başlıyor

Ulaşımda Yaz Tarifesi Başlıyor

26.06.2026 47 Görüntülenme

Kıymetli Hemşehrilerimiz 29 Haziran Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak otobüs saatlerini kontrol etmeyi unutmayın.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Tüm Çiftlerimizin Yuvalarının Huzur ve Bereketle Dolmasını Temenni Ediyorum"

26.06.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Aylar öncesinden 26.06.2026 yani bugüne randevu alan çiftlerimizin talepleri doğrultusunda, Karabük'ümüzde yoğun bir nikah mesaisine şahitlik ediyoruz. Bugün ömür boyu mutluluğa ilk adımı atan tüm çiftlerimize iki cihan saadeti diliyor; yuvalarının huzur ve bereketle dolmasını temenni ediyorum" dedi.