5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu
Eklenme Tarihi: 07.03.2025 934 Görüntülenme

5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu

Karabük Belediyesi’nin Ramazan ayına özel düzenlediği "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Yoğun katılımın olduğu programda, Hacivat-Karagöz gösterileri, eğlenceli yarışmalar ve müzik dinletileriyle keyifli anlar yaşandı.

Etkinlikte, Ramazan’ın manevi atmosferini mahallelere taşımaya devam eden Karabük Belediyesi, teravih namazı çıkışında geleneksel Ramazan şerbeti ikram etti. Hem eğlencenin hem de paylaşma ve dayanışma ruhunun ön planda olduğu bu etkinlikte, mahalle sakinleri Ramazan coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Karabük Belediyesi, Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenleyeceği etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam edecek. Bir sonraki etkinlik, Ramazan’ın 7. gününde saat 19.30’da Çerçiler Mahallesi Dursanlar Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Mahallelerimizde Sürüyor

Milli Heyecanı Yine Hep Birlikte Yaşıyoruz!

Milli Heyecanı Yine Hep Birlikte Yaşıyoruz!

05.10.2026 47 Görüntülenme

Ay yıldızlılarımızın İtalya karşısındaki mücadelesinde Yenişehir Yazlık Sinema’da tek yürek oluyoruz.

Karabük Terminalinde Lezzet ve Konfor Bir Arada

Karabük Terminalinde Lezzet ve Konfor Bir Arada

05.10.2026 55 Görüntülenme

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yenilenen modern çehresi, Terminal Lokantası’nın sunduğu üst düzey hizmetle taçlanıyor. Hijyenik mutfağı, nezih atmosferi ve bütçe dostu fiyatlarıyla öne çıkan tesis; hem yolcuların hem de kent sakinlerinin vazgeçilmez lezzet durağı olmaya devam ediyor.

Karabük’ümüz İçin 7/24 Sahadayız

Karabük’ümüz İçin 7/24 Sahadayız

04.10.2026 59 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.