Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İlk Sahuru Gençlerle Yaptı
Eklenme Tarihi: 01.03.2025 702 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İlk Sahuru Gençlerle Yaptı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının ilk sahurunda gençlerle bir araya geldi. Karabük Belediyesi Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen sahur programında gençlerle bir araya gelen Başkan Çetinkaya, Ramazan’ın manevi havasının gençler arasında paylaşılmasının önemine değindi.

Başkan Çetinkaya yaptığı konuşmada; "Sizler bu şehrin ve ülkemizin emanetçileri, aydınlık yarınlarımızın umudusunuz. Sizler yapmış olduğunuz çalışmalarla toplumumuzun şekillendiricilerisiniz. Sizlerin ufku ne kadar geniş olursa sizlerin de nesillerinize bırakacağınız miras o kadar kuvvetli olur. Bu güzel ayı ve manevi atmosferini hep birlikte yürekten yaşayalım. STK’larımız ile birlikte toplumsal yardımlaşma ve dayanışmaya yönelik projeler üretelim. Şehrimizde gönlüne dokunulmadık bir genç bırakmayalım. Karabük Belediyesi olarak, sizlerin her zaman yanınızda olacağız. Hem sosyal anlamda hem de kişisel anlamda sizlerin gelişimini desteklemek için elimizden geleni yapacak, Karabük Belediyesi olarak siz değerli gençlerimizin önüne set koyan değil, her daim önünü açan bir Belediye olacağız. Beni her zaman bir abiniz olarak görün, her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağım" dedi.

Sahur programı Başkan Çetinkaya ve gençlerin arasında geçen samimi sohbet sonrası hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Başkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

23.04.2026 12 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimize yeni bir soluk kazandıran güzel bir buluşmada hemşehrilerimizle bir araya geldik. Eskipazar Belediye Başkanımız Serkan Civa ve ortaklarının hayata geçirdiği Abant Kahvecisi’nin açılışını gerçekleştirdik. Bu anlamlı girişimin şehrimize kattığı değerin memnuniyetini yaşıyor, işletme sahiplerine bol kazanç diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Başkan Çetinkaya Çelenk Sunma Törenine Katıldı

23.04.2026 13 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çelenk sunma törenine katıldık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin ve çocuklarımızın bayramını kutluyorum" dedi.