Karabük Belediyesi Karla Mücadelede 7/24 Sahada
Eklenme Tarihi: 22.02.2025 829 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Karla Mücadelede 7/24 Sahada

Karabük’te etkili olan kar yağışıyla birlikte Karabük Belediyesi, yolların açık kalması ve vatandaşların güvenliği için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. 100 personel ve 25 araçtan oluşan ekipler, 7/24 sahada görev yaparak kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ŞEHİR GENELİNDE ETKİN MÜDAHALE

Kar yağışının başlamasıyla birlikte harekete geçen ekipler, yolların kapanmaması için sürekli olarak kar küreme araçlarıyla müdahalede bulunuyor. Aynı zamanda kaldırımlarda da yoğun bir temizlik çalışması yürütülerek yayaların güvenliği sağlanıyor. Tuzlama çalışmaları ile buzlanmaya karşı önlem alınırken, kar yağışının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler hazır bekletiliyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, sahadaki çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada; "Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz 7/24 görev başında. Şehrimizin her noktasında karla mücadelemizi sürdürüyoruz. Kar yağışı devam ettiği sürece ekiplerimiz sahada olmaya devam edecek" dedi.

   

Karabük’ümüze Yeni Bulvar Hayırlı Olsun

Karabük’ümüze Yeni Bulvar Hayırlı Olsun

04.05.2026 58 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehrin ulaşım ağını güçlendirecek ve estetik görünümüne değer katacak olan 100. Yıl 1010. Cadde Bulvar Projesini kamuoyuna duyurdu. Karabük’ün yarınlarına imza atacak proje, hem modern altyapısı hem de çevreci yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

Kasapoğlu ve Beşinci’den Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Kasapoğlu ve Beşinci’den Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

04.05.2026 36 Görüntülenme

Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile TÜGVA Genel Başkanı Sayın İbrahim Beşinci, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Başkan Çetinkaya TÜGVA İhtisas Akademi’26 Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya TÜGVA İhtisas Akademi’26 Programına Katıldı

04.05.2026 35 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TÜGVA Genel Başkanımız Sayın İbrahim Beşinci’nin teşrifleriyle, TÜGVA İhtisas Akademi’26 programına katılarak genç kardeşlerimizin heyecanına ortak olduk. İlim ve irfanla donanmış bir gençlik için tüm imkanlarımızla gençlerimizin yanındayız" dedi.