Yürüyen Merdivenler Neden Çalışmıyor?
Eklenme Tarihi: 25.01.2025 713 Görüntülenme

Yürüyen Merdivenler Neden Çalışmıyor?

Şehrimizde bulunan yürüyen merdivenleri kapsama alan yasal düzenlemelerde bazı değişiklikler meydana gelmiştir.

Karabük Belediyesi uzman ekipleri tarafından yapılan teknik incelemeler sonucunda yürüyen merdivenlerin bazı bölümlerinde ileriye dönük teknik emniyet sorunları tespit etti. Bu tespitler sonucunda, vatandaşlarımızın güvenliğini riske atmamak amacıyla kapsamlı ve kalıcı çalışmalar başlatıldı.

Yapılacak çalışmalarla, yürüyen merdivenlerin hem güvenliği arttırılacak hem de daha güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması sağlanacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

30.01.2026 5 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut ile Karabük’ümüzün çevre ve şehircilik alanındaki çalışmaları üzerine bir araya geldik. Şehrimizde devam eden projeler ile planlanan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunarak karşılıklı görüş alışverişi yaptık. Karabük’ümüz adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakan Yardımcımıza nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Sosyal Konut Kura Çekimi Gerçekleştirildi

Sosyal Konut Kura Çekimi Gerçekleştirildi

30.01.2026 7 Görüntülenme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut’un katılımlarıyla, Karabük Merkez’de inşa edilecek 1.000 konutun hak sahipleri kura çekimiyle belirlendi.

Başkan Çetinkaya 5000 Evler Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya 5000 Evler Mahallesini Ziyaret Etti

29.01.2026 25 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Saha çalışmalarımızı incelemeye tüm hızıyla devam ediyoruz. Şehrimizin birçok yerinde halkımızın refahını arttıracak işlere imza atıyoruz. Şehri İmar Gönülleri İhya ediyoruz" dedi.