Karabük’te Kültür ve Sanat Alanında Büyük İş Birliği
Eklenme Tarihi: 18.01.2025 762 Görüntülenme

Karabük’te Kültür ve Sanat Alanında Büyük İş Birliği

Karabük Belediyesi, Karabük Üniversitesi ile birlikte 78 kültür ve sanat projesine imza atmaya hazırlanıyor. Şehrin kültürel zenginliklerini ön plana çıkarmayı amaçlayan projeler kapsamında, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık üniversitede düzenlenen bir toplantıda bir araya geldi.

KÜLTÜR VE SANATTA KARABÜK’Ü MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, toplantıda yaptığı konuşmada, şehrin kültürel gelişimine yönelik her türlü çalışmada iş birliğine açık olduklarını ifade etti. Çetinkaya; "Eksiksiz bir sunum gerçekleşti. Kültür ve sanat çok yönlü ele alındı. İnşallah sanat merkezini ihya edip bu projeleri hayata geçirerek Karabük’ün marka değerini yükselteceğiz. Şehre değer katacak her adımı desteklemeye hazırız" dedi.

Bu iş birliğinin, Karabük’te kültür ve sanat alanında önemli bir atılım sağlayacağını vurgulayan Çetinkaya, projelerin her yaştan Karabüklüye hitap edecek şekilde planlandığını belirtti.

REKTÖR PROF. DR. FATİH KIRIŞIK: "HERKESİN KATILABİLECEĞİ PROJELERLE ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAĞIZ"

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, projelerin tasarım ve uygulama aşamalarında Belediye ile yakın iş birliği içinde çalışacaklarını belirterek; "Şehrimize değer katmak istiyoruz, üniversite-şehir buluşmasını hayata geçirmek istiyoruz. Biz bunu önemsiyoruz. Bilimle toplumun buluşmasını sağlamak, kültür ve sanatla toplumun bütün kesimlerinin bir araya gelmesini sağlamak hedefimiz" dedi.

Yeni Asfalt Sezonu Yükleniyor

Yeni Asfalt Sezonu Yükleniyor

06.02.2026 36 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nde 2026 Yılı Maaş Zammı Belli Oldu

Karabük Belediyesi’nde 2026 Yılı Maaş Zammı Belli Oldu

06.02.2026 70 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nde 2026 yılına yönelik ücret ve sosyal hak düzenlemeleri netleşti. Belediye iştiraklerinde görev yapan çalışanları kapsayan düzenleme kapsamında maaş artışları ve sosyal haklarda iyileştirmeye gidildi.

Başkan Çetinkaya’dan 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde Anma Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde Anma Mesajı

06.02.2026 41 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremlerin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.